Τετάρτη, 1 Μαΐ
22oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Αριστοτέλους

Θεσσαλονίκη: Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Αριστοτέλους

Και… επίσημα σε εορταστικό κλίμα μπήκε απόψε (07.12.2023) η Θεσσαλονίκη, καθώς φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Αριστοτέλους. 

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο από το Παλαιοχώρι Χαλκιδικής έχει ύψος 17 μέτρα και φωτίζει την πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, με 100.000 λαμπάκια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης. 

Το… κουμπί πάτησε ο παρουσιαστής της εκδήλωσης, ο δημοσιογράφος του MEGA, Θεολόγος Ηλίου, μαζί με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, και δυο μικρά παιδάκια.

Ο δήμαρχος κ.Ζέρβας λίγο προτού πατήσει το κουμπί για να ανάψει το δέντρο κι έχοντας δίπλα του δυο παιδάκια, τον Διαμαντή και την Μαργαρίτα, μετέφερε θερμές ευχές σε όλους εν όψει των Χριστουγέννων, ενώ ευχαρίστησε τους χορηγούς των εορταστικών εκδηλώσεων και τους εργαζόμενους του δήμου.

Το εορταστικό κλίμα πλαισιώθηκε με συναυλία του δημοφιλούς τραγουδιστή, Γιάννη Πλούταρχου, ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή πλαισιωμένος από τα παιδιά του, Γιώργο και Κατερίνα Κακοσαίου αλλά και τον Δημήτρη Χρυσοχοϊδη.

Τη γιορτή για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου άνοιξε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου Θεσσαλονίκης δημιουργώντας ξεχωριστή ατμόσφαιρα με τις μελωδίες της. 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις