Σάββατο, 27 Απρ.
24oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Γαμήλια φωτογράφιση στην Τσιμισκή – Γαμπρός και νύφη γίνονται viral

Θεσσαλονίκη: Γαμήλια φωτογράφιση στην Τσιμισκή – Γαμπρός και νύφη γίνονται viral

Η γαμήλια φωτογράφιση στη Θεσσαλονίκη και την Τσιμισκή ήταν διαφορετική. Γαμπρός και νύφη στο σκηνικό που επέλεξαν με τον κόσμο να σταματάει και να τους παρακολουθεί…

Είναι ερωτευμένοι και φαίνεται στα βλέμματα και στις κινήσεις τους. Γαμπρός και νύφη πήγαν στην Τσιμισκή και η γαμήλια φωτογράφιση ξεκίνησε. Ο χορός τους ανέβηκε στα social media και οι εικόνες από τη Θεσσαλονίκη, άρχισαν να κάνουν το γύρο των social media.

Την «παράσταση του δρόμου» έκλεψε ένα νεόνυμφο ζευγάρι στην Θεσσαλονίκη για τη γαμήλια φωτογράφιση. Όπως φαίνεται και σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok, το ζευγάρι σταμάτησε την κυκλοφορία στην Τσιμισκή στο ύψος Αγίας Σοφίας και εντυπωσίασε περαστικούς και οδηγούς. 

Γαμπρός και νύφη έδειχναν να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή. Με τις εικόνες από τη Θεσσαλονίκη να κάνουν το γύρο του διαδικτύου και τις ευχές να διαδέχονται η μία την άλλη.

@tripsanisphotography1974 Δείτε πόσο μοναδικά ζουν τον έρωτά τους ❤️❤️ αυτό είναι πρόταση μας για να το κάνετε για επέτειο γάμου 😁😁 #tripsanisphotography #greektiktok #viral #fyp #fy #wedding #γαμος #tiktokgreece #tripsanis #photography #photographer #φωτογραφιες #φωτογραφος #φωτογραφια #saltylife #thessaloniki #thessalonikigreece #thessalonikiphotography #thessalonikiphotographer #θεσσαλονικη #θεσσαλονίκη #θεσσαλονικηφωτογραφος #streetphotography #streetphotoshoot #streetphoto ♬ Nostalgic acoustic guitar songs – Mamoru Ogata

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις