Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: «Γάζωσαν» με σφαίρες το βενζινάδικο του πρόεδρου των βενζινοπωλών της πόλης – Μαφιόζικο χτύπημα

Θεσσαλονίκη: «Γάζωσαν» με σφαίρες το βενζινάδικο του πρόεδρου των βενζινοπωλών της πόλης – Μαφιόζικο χτύπημα

Πυροβολισμοί και τρόμος σε βενζινάδικο στην Περαία στη Θεσσαλονίκη, που ανήκει στον πρόεδρο των βενζινοπωλών Θέμη Κιουρτζή…

Οι πυροβολισμοί στο βενζινάδικο στη Θεσσαλονίκη άρχισαν να πέφτουν βροχή με τον δράστη που χτύπησε στην Περαία να απομακρύνεται πριν φτάσουν στο σημείο αστυνομικοί. Οι κινήσεις του, κατά τη διάρκεια της μαφιόζικης επίθεσης καταγράφηκαν από τις κάμερες ασφαλείας του πρατηρίου και πλέον τα βίντεο βρίσκονται στα χέρια των αστυνομικών που προσπαθούν να φτάσουν στα ίχνη του.

Επίθεση με σφαίρες πραγματοποιήθηκε στο βενζινάδικο του προέδρου των Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης, Θέμη Κιουρτζή γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης. Στο βίντεο του εσωτερικού κυκλώματος, είδε ο ίδιος ένα τουλάχιστον άτομο που πυροβόλησε πέντε τουλάχιστον φορές.

Ο άγνωστος δράστης φέρεται να πυροβόλησε, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, τουλάχιστον επτά φορές κατά του πρατηρίου υγρών καυσίμων. Την επίθεση αντιλήφθηκε ο πρόεδρος της ένωσης βενζινοπωλών της Θεσσαλονίκης ο οποίος έκανε λόγο για έναν δράστη.

Στα τζάμια είναι ορατά τα σημάδια από τις σφαίρες. «Γάζωσαν το κατάστημα», ήταν τα πρώτα λόγια του κ. Κιουρτζή. Αξίζει να σημειώθεί πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά, που δέχτηκε επίθεση το κατάστημά του.

Σημειώνεται ότι το πρατήριο υγρών καυσίμων του προέδρου των βενζινοπωλών της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε σχετικά απομακρυσμένη περιοχή. Ο δράστης δεν πλησίασε για να κλέψει κάτι. Ήθελε όπως φαίνεται να στείλει ένα «μήνυμα» με τους πυροβολισμούς και απομακρύνθηκε πριν φτάσουν στο σημείο αστυνομικοί. Ευτυχώς από τη μαφιόζικη επίθεση δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΙΔΗΣ

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις