Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα αράχνη σε βενζινάδικα – Η παγίδα των συνεργών και οι ταχύτατες κινήσεις της!

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα αράχνη σε βενζινάδικα – Η παγίδα των συνεργών και οι ταχύτατες κινήσεις της!

Τέσσερις κλοπές και μία απόπειρα από πρατήρια υγρών καυσίμων στην ευρύτερη περιοχή του νομού Θεσσαλονίκης, εξιχνίασαν οι αστυνομικές αρχές, ενώ κατάφεραν ύστερα απο έρευνα να ταυτοποιήσουν τέσσερα άτομα ως δράστες…

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας-Χορτιάτη, οι τέσσερις φερόμενοι ως δράστες, τρεις άντρες, εκ των οποίων ο ένας ανήλικος, 65, 18 και 16 ετών και μία γυναίκα 23 χρόνων, δρούσαν με πανομοιότυπο τρόπο.

Με το αυτοκίνητο του 65χρονου μετέβαιναν στα βενζινάδικα. Οι τρεις άντρες απασχολούσαν τον υπάλληλο που τους εξυπηρετούσε, με διάφορα προσχήματα και η συνεργός τους εισερχόταν στα γραφεία των επιχειρήσεων, απ’ όπου αφαιρούσε χρηματικά ποσά από τα ταμεία.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι μέσα σε διάστημα εικοσιπέντε ημερών, από 20-08-2019 έως 25-08-2019, οι φερόμενοι ως δράστες προέβησαν σε τέσσερις κλοπές και μία απόπειρα κλοπής από πρατήρια υγρών καυσίμων, από τα οποία αφαίρεσαν το συνολικό χρηματικό ποσό των 2.750 ευρώ.

Σε βάρος των τεσσάρων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές κατά συναυτουργία, η οποία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις