Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Η απάντηση του εργοδότη για τον ξυλοδαρμό του ντελιβερά – Η επίθεση στην πιτσαρία του – video

Θεσσαλονίκη: Η απάντηση του εργοδότη για τον ξυλοδαρμό του ντελιβερά – Η επίθεση στην πιτσαρία του – video

Για πρώτη φορά ο πρώην εργοδότης του ντελιβερά εμφανίζεται και δίνει απαντήσεις. Γυαλιά καρφιά η πιτσαρία του τη νύχτα…

Στόχος επίθεσης από άγνωστους έγινε το κατάστημα του εργοδότη που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό πρώην εργαζομένου του, στους Αμπελόκηπους στη Θεσσαλονίκη. Όπως έγινε γνωστό, το περιστατικό σημειώθηκε στις 03.30 τη νύχτα, όταν δύο άτομα που επέβαιναν σε δίκυκλο έσπασαν τη τζαμαρία της πιτσαρίας και αφού έγραψαν συνθήματα, αποχώρησαν. Από την Αστυνομία διενεργείται προανάκριση.

Οι εικόνες στην πιτσαρία μετά την επίθεση

Στο μεταξύ, για αύριο είναι προγραμματισμένο το δικαστήριο, με την αυτόφωρη διαδικασία, του 33χρονου εργοδότη, ο οποίος συνελήφθη κατόπιν μήνυσης του 36χρονου διανομέα για πρόκληση σωματικής βλάβης.

Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας μετά από καταγγελία της Επιτροπής Αγώνα Διανομέων, τα μέλη της οποίας καλούν αύριο το πρωί σε συγκέντρωση στους Αμπελόκηπους και πορεία προς τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης ενόψει της δίκης.

Ο εργοδότης λύνει τη σιωπή του

«Δεν χτύπησαν κανένα με σιδηρογροθιά και δεν έχει φύγει ποτέ κανένας από το μαγαζί μου απλήρωτος», δήλωσε από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης του καταστήματος στον ΑΝΤ1 και πρώην εργοδότης του καταγγέλλοντος, λίγες ώρες αφού άγνωστοι του έσπασαν το μαγαζί.

Ο ίδιος διευκρινίζοντας ότι το ζήτημα της καταγγελίας έχει πάρει τη δικαστική οδό, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι, όποιος έσπασε το μαγαζί του σχετιζόταν με την καταγγελία του διανομέα, ενώ σημείωσε ότι, «οι πελάτες δεν πατάνε πλέον στο μαγαζί» του, με αποτέλεσμα να έχει υποστεί οικονομική ζημία.

O ντελιβεράς επιμένει για την επίθεση

Όπως είπε ο τραυματισμένος ντελιβεράς, δούλευε περίπου έναν μήνα στην πιτσαρία στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, όταν μια μέρα αρρώστησε και –με χαρτί γιατρού- τηλεφώνησε και ενημέρωσε πως θα απουσιάσει από την εργασία του.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος έλειπε και όταν όμως έμαθε πως δεν θα πάει, τον πήρε τηλέφωνο και απειλώντας τον, τον πίεσε να πάει στη δουλειά γιατί δεν είχε άλλον να καλύψει τη θέση του. Σύμφωνα, πάντα, με την ίδια καταγγελία, ο πρώην εργοδότης του απείλησε ακόμα και το 9χρονο παιδί του διανομέα το επόμενο διάστημα. Ο διανομέας απευθύνθηκε στην Αστυνομία και το περιστατικό καταγράφηκε, ενώ κατέθεσε και μήνυση.

Πηγή: ΑΝΤ1, life-events

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις