Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Η απάντηση του επιχειρηματία που πλάκωσε στο ξύλο βουλευτή της Χρυσής Αυγής!

ΦΩΤΟ από Τηλεόραση Mega
ΦΩΤΟ από Τηλεόραση Mega

O 59χρονος γνωστός ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη από τους αστυνομικούς…

Ο 59χρονος ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων της Θεσσαλονίκης, που συνελήφθη για την επίθεση και τον ξυλοδαρμό βουλευτή της Χρυσής Αυγής στο συλλαλητήριο των Ποντίων, έδωσε τη δική του εξήγηση για τα όσα έγιναν. «Δεν ήξερα ότι είναι βουλευτής. Δεν έχω τίποτα με κανέναν. Ο ένας κλώτσαγε από τη μία, ο ένας χτυπούσε από την άλλη. Φοβήθηκα μήπως αυτή η ένταση επεκταθεί μέσα στο πλήθος και για αυτό στάθηκα μπροστά του και του είπα να φύγει, χωρίς να γνωρίζω ποιος είναι. Νόμιζα ότι είναι ένας από τους ταραξίες. Εκείνη την ώρα υπήρχε μεγάλη ένταση, δεν μπορούσες να ξεχωρίσεις τον έναν από τον άλλο».

Όπως επισημαίνει ο επιχειρηματίας, οι εντάσεις είχαν σκοπό για άλλη μια φορά, να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από τα πραγματικά γεγονότα, ενώ την ίδια ώρα ζητάει την αποπομπή του κ. Νίκου Φίλη. «Κανένας δεν πρέπει να ξεχνάει τον συμβολισμό αυτής της διαδήλωσης. Οι εντάσεις έγιναν εξαιτίας του κ. Φίλη. Θα έπρεπε να παραιτηθεί από την πρώτη στιγμή. Ακόμα περιμένουμε την αποπομπή του από την ελληνική κυβέρνηση. Γιατί και εμείς Έλληνες είμαστε. Έλληνες που μας σημάδεψε η ιστορία».

Ανάμεσα σε αυτούς που δέχτηκαν το μένος των διαδηλωτών ήταν ο δημοτικός σύμβουλος Αρτέμης Ματθαιόπουλος, καθώς και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Χατζησάββας, οι οποίοι με μπουνιές και κλωτσιές αναγκάστηκαν να απομακρυνθούν από το άγαλμα του Βενιζέλου.

Πηγή: seleo

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε