Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Η απάντηση του Μπουτάρη για τον βιασμό 7χρονου παιδιού στο Παπάφειο Ίδρυμα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η υπόθεση του βιασμού 7χρονου παιδιού και η προσπάθεια συγκάλυψης βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα – Ο Γιάννης Μπουτάρης ρωτήθηκε για τη στάση του μητροπολίτη Άνθιμου…

Για την υπόθεση του βιασμού 7χρονου αγοριού στο Παπάφειο ίδρυμα, η οποία έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο και έχει προκαλέσει αντιδράσεις, ρωτήθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. Στο περιθώριο της χθεσινής εκδήλωσης προς τιμήν των υπηρετούντων στο Νατοϊκό στρατηγείο, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης δεν θέλησε να σχολιάσει τη στάση του Μητροπολίτη Άνθιμου και αρκέστηκε στο να δηλώσει: «Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο για το θέμα. Από τη στιγμή που μπήκε εισαγγελέας στην υπόθεση, δεν θέλω να κάνω σχόλιο».

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση του μητροπολίτη Άνθιμου μετά τον σάλο που προκάλεσαν η αποκάλυψη υπόθεσης βιασμού επτάχρονου αγοριού στο Παπάφειο και οι ποινικές διώξεις σε βάρος του διοικητικού συμβουλίου του Ορφανοτροφείου για απόπειρα συγκάλυψης.

Όπως ανέφερε, γίνεται έρευνα για να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το περιστατικό, το οποίο παράλληλα αποτελεί αντικείμενο έρευνας και της Δικαιοσύνης. Τονίζει ακόμη ότι το συγκεκριμένο περιστατικό είναι μοναδικό στην υπερεκατονταετή ιστορία του Παπαφείου ορφανοτροφείο και δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί ως αφορμή για την δυσφήμιση του έργου του.

Πηγή: thestival.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε