Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Η διάρρηξη της χρονιάς με λεία 1.000.000 ευρώ σε βίλα επιχειρηματία στο Πανόραμα!

Θεσσαλονίκη: Η διάρρηξη της χρονιάς με λεία 1.000.000 ευρώ σε βίλα επιχειρηματία στο Πανόραμα!

Η διάρρηξη στη βίλα του επιχειρηματία στη Θεσσαλονίκη προκαλεί αίσθηση. Οι δράστες ήταν εξαιρετικά διαβασμένοι για το σπίτι και ήξεραν πράγματα που βάζουν σε σκέψεις την αστυνομία…

Μεγάλο χρηματικό ποσό και χρυσαφικά άρπαξαν διαρρήκτες από σπίτι επιχειρηματία στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Η διάρρηξη έγινε χθες το βράδυ (02-09-2020), την ώρα που απουσίαζαν οι ένοικοι της μονοκατοικίας.

Οι δράστες φαίνεται πως παραβίασαν χρηματοκιβώτιο απ’ όπου απέσπασαν την πολύτιμη λεία και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, πιθανότατα, με αυτοκίνητο που είχαν σταθμεύσει στην περιοχή. Ο συναγερμός άρχισε να χτυπάει και ειδοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης, όμως, μέχρι να φτάσουν τα πρώτα περιπολικά της αστυνομίας, οι δράστες είχαν καταφέρει να εξαφανιστούν με την πολύτιμη λεία τους.

Σύμφωνα με το Mega η λεία των δραστών ήταν 1.000.000 ευρώ! Ο επιχειρηματίας έκανε διακοπές με την οικογένειά του, στη Χαλκιδική. Κάτι που πιθανότατα γνώριζαν οι διαρρήκτες πριν θέσουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους. Σε αυτό το πλαίσιο, οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, προσπαθούν να διαπιστώσουν αν οι δράστες είχαν εσωτερική πληροφόρηση.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής, ένα ύποπτο αυτοκίνητο έκοβε βόλτες στη γειτονιά για ώρα και δεν αποκλείεται μέσα σε αυτό να ήταν οι διαρρήκτες. Μέσα στη μέρα θα αρχίσει και η εξέταση των εικόνων που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας, γειτονικών σπιτιών και καταστημάτων. Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις