Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Η ηχηρή προσθήκη και η αλλαγή της τελευταίας στιγμής στην ταινία του Αντόνιο Μπαντέρας

Θεσσαλονίκη: Η ηχηρή προσθήκη και η αλλαγή της τελευταίας στιγμής στην ταινία του Αντόνιο Μπαντέρας

Πυρετός Χόλιγουντ στη Θεσσαλονίκη. Στις 28 του μήνα αρχίζουν τα γυρίσματα της υπερπαραγωγής με λαμπερό πρωταγωνιστή τον διάσημο αστέρα, Αντόνιο Μπαντέρας.

«The Enforcer» και όχι «Barracuda» θα ονομάζεται τελικά η ταινία που θα πρωταγωνιστήσει ο Αντόνιο Μπαντέρας και τα γυρίσματά της στη Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσουν σε λιγότερο από μια εβδομάδα. Η απόφαση της παραγωγής για την αλλαγή της ονομασίας είναι ειλημμένη και ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες στις κινηματογραφικές πλατφόρμες για την αναφορά του «The Enfocer» ως επίσημος τίτλος της ταινίας με τον Ισπανό σούπερ σταρ.

Η πρώτη κλακέτα του νουάρ θρίλερ σκηνοθετημένο από τον πρωτοεμφανιζόμενο Ρίτσαρντ Χιουζ και παραγωγής της Millenium -που εδώ και χρόνια προαναγγέλλει παραγωγές χολιγουντιανών ταινιών στην Ελλάδα με την υποστήριξη και την προτροπή των Film Offices-, θα ακουστεί στις 28 Ιουνίου και τα γυρίσματα της ταινίας θα διαρκέσουν κάτι παραπάνω από ένα μήνα.

Εκτός από τον Αντόνιο Μπαντέρας και την Κέιτ Μπόσγουορθ που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία, στο «The Enforcer» αναμένεται να συμμετάσχει και ο παγκοσμίου φήμης ράπερ, 2 Chainz. Ο 43χρονος Αμερικανός έδωσε τα χέρια με την παραγωγή και σύντομα θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για τα γυρίσματα της ταινίας και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα υποδύεται τον «βασιλιά» του εγκλήματος.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, το φιλμ σύγχρονης εποχής που θα γυριστεί εξ’ ολοκλήρου σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, θα είναι ανάμεσα στα πρότζεκτ που θα διαθέσει η «Millenium» προς πώληση στην επερχόμενη αγορά του φεστιβάλ των Καννών, γεγονός που θεμελιώνει το στίγμα της Θεσσαλονίκης στον παγκόσμιο κινηματογραφικό χάρτη.

Το σενάριο της ταινίας

Στην ταινία με σκηνοθέτη τον Ρίτσαρντ Χιουζ και σενάριο από τον Γ. Πίτερ Ιλιφ -σεναριογράφο του πρωτότυπου «Point Break» ή του «Patriot Games»-, ο Αντόνιο Μπαντέρας θα υποδύεται έναν μπράβο (ή και εκτελεστή) που εδώ και χρόνια είναι το δεξί χέρι μιας επικίνδυνης γυναίκας του υπόκοσμου.

Όταν θα ανακαλύψει ότι το αφεντικό του έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της στο πεδίο του ηλεκτρονικού sex trafficking κι ότι ανάμεσα στα υποψήφια θύματά της είναι ένα νεαρό κορίτσι που το έχει σκάσει από το σπίτι του, ο ήρωας θα διακινδυνεύσει τα πάντα για να το προστατεύσει. Και όχι μόνο θα έρθει σε σύγκρουση με το αφεντικό του, αλλά και ολόκληρη τη φονική εγκληματική οργάνωση την οποία ο ίδιος βοήθησε να χτιστεί. Η Κέιτ Μπόσγουορθ θα υποδύεται την εγκληματική φαμ φατάλ, ενώ ο ράπερ 2 Chains θα έχει τον ρόλο του «κακού» της ταινίας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις