Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Η κακοκαιρία έφερε 7 τροχαία με 4 τραυματίες και εμπλοκή 10 αυτοκινήτων – Δείτε το βίντεο

Θεσσαλονίκη: Η κακοκαιρία έφερε 7 τροχαία με 4 τραυματίες και εμπλοκή 10 αυτοκινήτων – Δείτε το βίντεο

Διαδοχικά τροχαία στη Θεσσαλονίκη με 4 άτομα να μεταφέρονται σε νοσοκομεία. Δείτε τις εικόνες από την Περιφερειακή Οδό…

Δύο τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν το πρωί στον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Aστυνομία, ένα όχημα, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα.

Το τροχαίο σημειώθηκε στο τμήμα του Περιφερειακού, μεταξύ της οδού Κατσιμίδη και της εξόδου για Κωνσταντινοπολίτικα. Στη συνέχεια έγιναν διαδοχικές καραμπόλες κατά μήκος της Περιφερειακής Οδού στο ρεύμα προς ανατολικά.

Σε μία άλλη σύγκρουση, μία γυναίκα εγκλωβίστηκε σε ΙΧ επιβατικό και χρειάστηκε η επέμβαση της ΠΥ για τον απεγκλωβισμό της. Στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να την παραλάβει και να την μεταφέρει στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Λίγο αργότερα, σημειώθηκε σύγκρουση δύο αυτοκινήτων κοντά στην Διαγόρα. Χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό μίας γυναίκας. Συνολικά από το πρωί έγιναν 7 τροχαία με την εμπλοκή 10 ΙΧ αυτοκινήτων.

Δύο εκ των τραυματιών μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου». Δείτε τις εικόνες του grtimes.gr, από την Περιφερειακή Οδό…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις