Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Η κηδεία της 50χρονης μητέρας που σκότωσαν τα τρία άγρια σκυλιά

Θεσσαλονίκη: Η κηδεία της 50χρονης μητέρας που σκότωσαν τα τρία άγρια σκυλιά

Η αυλαία του δράματος στη Θεσσαλονίκη με την κηδεία της άτυχης γυναίκας. Η 50χρονη μητέρα δέχτηκε δολοφονική επίθεση από τρία άγρια σκυλιά, στην αυλή του σπιτιού της…

Ο πόνος των δικών της ανθρώπων κορυφώνεται στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στη Νεοχωρούδα στη Θεσσαλονίκη, για την κηδεία της 50χρονης. Η σορός της άτυχης γυναίκας έφτασε με νεκροφόρα λίγο μετά τις 10:30. Ήταν εκεί οι στενοί συγγενείς της, που ακόμα προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν το αναπάντεχο κακό. Κανείς ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Ελισάβετ δεν βρίσκεται κοντά τους. Η επίθεση των άγριων σκύλων στάθηκε μοιραία για την ίδια τη ζωή της. Η άτυχη γυναίκα περικυκλώθηκε και δέχτηκε δαγκώματα από τα σκυλιά που προκάλεσαν τον θάνατό της. Δεν ήταν κοντά κανείς να την βοηθήσει. Δεν άκουσε κανείς τις απεγνωσμένες φωνές της, για βοήθεια.

Τα τρία μεγαλόσωμα ζώα φαίνεται, πως έσκαψαν μία τρύπα στην περίφραξη μπήκαν στην αυλή της άτυχης γυναίκας και της επιτέθηκαν την ώρα που έκανε δουλειές στον κήπο. Οργισμένος ο πρώην σύζυγος της 50χρονης ξέσπασε λέγοντας: «Δεν πρέπει να μπει φυλακή αυτός ο άνθρωπος; Έχει ξαναγίνει, απλώς αυτή τη φορά τα σκυλιά έγιναν δολοφόνοι εις γνώσιν του».

Η 50χρονη ήταν γνωστή στη Νεοχωρούδα και σε ολόκληρο το Ωραιόκαστρο στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα στις τελευταίες εκλογές ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Πέτρου Αταμιάν. «Προσπαθούμε να βρούμε και να μαζέψουμε τα κομμάτια μας», είπε ο κ. Αταμιάν, ο οποίος δήλωσε συγκλονισμένος από τον χαμό της συνεργάτιδάς του.

Την περιέγραψε ως μια γυναίκα της αδιάλειπτης προσφοράς και σημείωσε πως «είχε διατελέσει για αρκετά χρόνια πρόεδρος του κοινωνικού συλλόγου «Συνυπάρχω» και αγαπούσε τους συνανθρώπους, αγαπούσε να προσφέρει». Πρόσθεσε ακόμη πως η 50χρονη «έκανε φιλανθρωπίες, ήταν δοτική προς τον συνάνθρωπο και είχε όραμα για έναν καλύτερο κόσμο».

Η άτυχη γυναίκα άφησε πίσω τον σύζυγο και τα δυο παιδιά που είχαν αποκτήσει. Το ένα πηγαίνει στην Γ΄ Λυκείου, ενώ ο μεγαλύτερος γιος της, σπουδάζει δημοσιογραφία.

Το μεσημέρι της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου, η Ελισάβετ φρόντιζε τα φυτά του κήπου όταν τρία μανιασμένα τσοπανόσκυλα εισέβαλαν και την κατασπάραξαν με δεκάδες δαγκωματιές σε όλο της το κορμί. Η γυναίκα προσπάθησε να ξεφύγει αλλά δεν τα κατάφερε. Ένας άνθρωπος μπορούσε να την σώσει. Ο κηπουρός που ήταν κοντά. Δυστυχώς όμως, δεν αντιλήφθηκε τι συνέβαινε λίγα μέτρα από εκείνον.

Κάτοικοι της Νεοχωρούδας καταγγέλλουν πως τα 3 σκυλιά είχαν δημιουργήσει προβλήματα και στο παρελθόν. Αυτή η φορά όμως ήταν η μοιραία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις