Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Η Κύπρια φοιτήτρια που κέντρισε τα βλέμματα και έγινε θέμα συζήτησης στο facebook – Δείτε το βίντεο!

ΦΩΤΟ από το seleo
ΦΩΤΟ από το seleo

Η Κύπρια φοιτήτρια καθισμένη στη θέση που βλέπετε έκλεψε την παράσταση, με το σχετικό βίντεο να κάνει το γύρο του facebook…

Συναυλία με τραγούδια κορυφαίων συνθετών οργάνωσε το απόγευμα της Δευτέρας (21-03-2016) η Ομοσπονδία Ενώσεων Γονέων Κεντρικής Μακεδονίας, φοιτητικοί σύλλογοι και μαθητικά συμβούλια. H μαγευτική φωνή μίας Κύπριας φοιτήτριας η οποία ερμήνευσε τραγούδια του Μάνου Λοΐζου ήταν εκείνη που συζητήθηκε περισσότερο, με το σχετικό βίντεο να κάνει το γύρο του facebook. Tη νεαρή με την αξιοζήλευτη φωνή συνόδευε άψογα ένας ακόμα φοιτητής με την κιθάρα του.

Στην συναυλία για την παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού, ερμηνευτήκαν τραγούδια κορυφαίων δημιουργών του είδους, όπως του Μάνου Λοΐζου και του Θάνου Μικρούτσικου από φοιτητικούς συλλόγους του Μαθηματικού, Φυσικού, Ιστορικού- Αρχαιολογικού, Φιλοσοφίας – Παιδαγωγικής, Αγγλικού, Πολιτικών Επιστημών, Οικονομικού και Νομικής.

Συγκίνηση στο πλήθος, προκάλεσε η ομιλία ενός φοιτητή ο οποίος χαρακτηριστικά αναφέρθηκε στα χιλιάδες παιδιά που σκοτώνονται στις εμπόλεμες ζώνες όπως αυτή της Συρίας. Ο φοιτητής, συγκεκριμένα ξεκίνησε την ομιλία του με το ερώτημα: « Όταν κοιμάται ένα παιδί, λένε να κάνουμε ησυχία, όταν πεθάνει;»

Πηγή: seleo.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε