Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Η πρώτη αντίδραση του Στράτου Σιμόπουλου που νοσηλεύεται με κορονοϊό για την επίθεση στο γραφείο του

Θεσσαλονίκη: Η πρώτη αντίδραση του Στράτου Σιμόπουλου που νοσηλεύεται με κορονοϊό για την επίθεση στο γραφείο του

«Δεν εκφοβίζομαι, στηρίζω την κυβερνητική πολιτική και είμαι συνηθισμένος να μάχομαι δημοκρατικά χρησιμοποιώντας επιχειρήματα», τονίζει ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Στράτος Σιμόπουλος, σε δήλωσή του για την επίθεση με μπογιές και τρικάκια που πραγματοποίησαν άγνωστοι στο γραφείο του.

«Πρωτοχρονιάτικα και με τον ίδιο να βρίσκομαι με κορονοϊό στο στρατιωτικό νοσοκομείο 424 ορισμένοι, με αφορμή την απέλαση από την Ελλάδα του “συντρόφου Ερόλ”», επέλεξαν να προβούν σε ασκήσεις επαναστατικής γυμναστικής επιτιθέμενοι με μπογιές στο γραφείο μου», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Σιμόπουλος.

Οι δράστες έριξαν κόκκινη μπογιά στην πόρτα του γραφείου. Τα τρικάκια που πέταξαν είχαν το σήμα της αναρχίας και έγραφαν: «Αλληλεγγύη στον σύντροφο Errol – Καμία απέλαση δεν θα μείνει αναπάντητη».

Υπενθυμίζεται ότι, ο Στράτος Σιμόπουλος νοσηλεύεται από χθες το πρωί στο 424 ΣΝΘ με ήπια πνευμονία. Την περασμένη Τρίτη υποβλήθηκε σε τεστ που έδειξε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό. Δείτε τις εικόνες του thestival.gr…

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις