Παρασκευή, 12 Απρ.
25oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Η ρευματοκλοπή ήταν πταίσμα μπροστά στα υπόλοιπα που έκανε ο ιδιοκτήτης αυτού του σπιτιού

Θεσσαλονίκη: Η ρευματοκλοπή ήταν πταίσμα μπροστά στα υπόλοιπα που έκανε ο ιδιοκτήτης αυτού του σπιτιού

Οι πληροφορίες των αστυνομικών αποδείχθηκαν σωστές και ο έλεγχος ξεσκέπασε τα ένοχα μυστικά του ιδιοκτήτη στο σπίτι που βλέπουμε στη Θεσσαλονίκη. Συλλήψεις και αποκαλύψεις…

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι (05-07-2021) σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας άνδρας για καλλιέργεια και εμπορία κάνναβης.

Παράλληλα, διαπιστώθηκε ότι στη μία οικία που χρησιμοποιούσε πραγματοποιούσε ρευματοκλοπή, παρεμβαίνοντας στον ηλεκτρικό πίνακα και τροφοδοτώντας με ρεύμα την εγκατάσταση υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης. Στο πλαίσιο των ερευνών, συνελήφθη και μία γυναίκα, η οποία είχε προμηθευτεί από τον συλληφθέντα ποσότητα χασίς βάρους 5 γραμμαρίων.

Σύμφωνα με το seleo.gr, κατά την διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, εντοπίστηκε ο άνδρας σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου στην κατοχή του και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε δύο οικίες που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, 133 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1 μέτρου, που καλλιεργούσε σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους σε μία από τις οικίες, με τη μέθοδο της υδροπονίας.

Επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 60 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 12 κιλών και 172 γραμμαρίων, φυτά κάνναβης προς ξήρανση, βάρους 945 γραμμαρίων,κατεργασμένη κάνναβη βάρους 726,3 γραμμάρια,κοκαΐνη βάρους 17 γραμμαρίων,έλαιο κάνναβης βάρους 16,6 γραμμαρίων, 45 ναρκωτικά δισκία,3 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,ηλεκτρική πρέσα και ηλεκτρικός μύλος για την επεξεργασία κάνναβης,χρηματικό ποσό 12.700 ευρώ καιεξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης (λαμπτήρες, μετασχηματιστής, θερμόμετρα, κλπ).

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις