Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που ιδιοκτήτης ζαχαροπλαστείου έρχεται αντιμέτωπος με τους διαρρήκτες

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που ιδιοκτήτης ζαχαροπλαστείου έρχεται αντιμέτωπος με τους διαρρήκτες

Οι διαρρήκτες έχουν τρυπώσει σε ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη και κάποια στιγμή ο ιδιοκτήτης τους ακούει. Το βίντεο ντοκουμέντο είναι αποκαλυπτικό…

Διαρρήκτες παραβιάζουν την είσοδο στο ζαχαροπλαστείο που βρίσκεται στους Αμπελόκηπους στη Θεσσαλονίκη. Σε βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα κλειστού κυκλώματος, διακρίνονται με κουκούλες να κατευθύνονται προς την ταμειακή μηχανή. Την ανοίγουν και παίρνουν ολόκληρο το συρτάρι. Τα πράγματα όμως δεν κύλησαν στη συνέχεια όπως ευελπιστούσαν. Το δίδυμο των δραστών έπεσε στα χέρια της αστυνομίας και πλέον η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης.

Ο ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου που βρίσκεται στο εργαστήριο σε διπλανό χώρο αντιλαμβάνεται ότι κάποιος έχει μπει μέσα. Τρέχει προς την πόρτα και έρχεται αντιμέτωπος με τους δύο κουκουλοφόρους. «Εγώ την ώρα που τους είδα τους είπα ”φύγετε ρε φύγετε ρε τι κάνετε εκεί πέρα”, αυτός ο ένας που προσπάθησε να έρθει κατά πάνω μου να μου επιτεθεί, έφυγα μέσα στο εργαστήριο για να μην πιαστούμε στα χέρια».

Ο ζαχαροπλάσττης δεν κάνει πίσω. Βρίσκει ένα μαχαίρι και τους φωνάζει από απόσταση να φύγουν. «Φοβήθηκα για τη ζωή μου αλλά έπρεπε να προστατεύσω την περιουσία μου». Οι δράστες συνελήφθησαν λίγα λεπτά αργότερα από άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ και έπειτα από καταδίωξη.

Το παραπάνω όμως δεν είναι το μοναδικό περιστατικό. Σε άλλο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Mega, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, διαρρήκτης με μαντήλι στο πρόσωπο κλέβει ποτά από καφέ μπαρ. Κάτοικοι και καταστηματάρχες της περιοχής καταγγέλλουν ότι τα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων έχουν αυξηθεί.

Ιδιοκτήτρια καταστήματος ψιλικών δήλωσε: «Βεβαίως μία φορά πολύ μεγάλη την άλλη πάλι πήραν 300-400 ευρώ». Επιχειρηματίες και κάτοικοι ζητούν ενίσχυση των περιπολιών ιδίως στις γειτονιές με ελλιπή φωτισμό.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις