Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που ο δυνατός αέρας εκσφενδονίζει κάδο σκουπιδιών στη μέση του δρόμου

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που ο δυνατός αέρας εκσφενδονίζει κάδο σκουπιδιών στη μέση του δρόμου

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι επιβάτες ενός αυτοκινήτου, όταν το βράδυ του Σαββάτου βρέθηκαν εν μέσω της κακοκαιρίας και των ισχυρών ανέμων στη Θεσσαλονίκη.

Οι άνεμοι που έπνεαν στη Θεσσαλονίκη ήταν ιδιαίτερα ισχυροί με αποτέλεσμα να ξεριζωθούν δέντρα και κλαδιά να πέσουν πάνω σε αυτοκίνητα. Μάλιστα, δέντρα κατέστρεψαν καγκελόπορτες σχολείων με αποτέλεσμα αύριο Δευτέρα να παραμείνουν κλειστά το 2ο Νηπιαγωγείο και το 4ο Δημοτικό Σχολείο Πυλαίας. 

Ωστόσο, το βίντεο που τράβηξαν οι επιβαίνοντες ενός αυτοκινήτου κόβει την ανάσα. Το αυτοκίνητο είναι σταματημένο σε φανάρι, την ώρα που στην περιοχή βρέχει και πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Στην άκρη του δρόμου περνά ένας ποδηλάτης όταν ξαφνικά πίσω του εμφανίζεται ένας κάδος σκουπιδιών, που ο αέρας τον έχει παρασύρει σε μια ανεξέλεγκτη πορεία. 

Ο κάδος εκσφενδονίζεται με μεγάλη ταχύτητα στη μέση του δρόμου, ανοίγει, τα σκουπίδια αδειάζουν στο οδόστρωμα και συνεχίζει χτυπώντας στο αυτοκίνητο πριν σταματήσει δίπλα σε σταθμευμένα αυτοκίνητα. 

@cryptonx_girl Ολα καλα και στην Θεσσαλονικη 🥹 #θεσσαλονικη #salonika #fypシ ♬ S’ Anazito Sti Saloniki – Dimitris Mitropanos

Άναυδος ο οδηγός βγαίνει από το αυτοκίνητο για να δει αν προκλήθηκε ζημιά στο αυτοκίνητο, ενώ η συνοδηγός δεν μπορούσε να πιστέψει όσα έβλεπε. 

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις