Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή της διάρρηξης σε κατάστημα με χαλιά – Το βίντεο ντοκουμέντο με το χτύπημα!

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή της διάρρηξης σε κατάστημα με χαλιά – Το βίντεο ντοκουμέντο με το χτύπημα!

Ο συναγερμός χτυπάει αλλά ο δράστης δεν πτοείται. Οι κινήσεις του καταγράφονται από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος…

Οι διαρρήκτες “μπούκαραν” σε κατάστημα με χαλιά, σπάζοντας την τζαμαρία με τσιμεντένιο αντίβαρο πλυντηρίου. Το κλειστό κύκλωμα που κατέγραψε τον εισβολέα, τον δείχνει να κινείται σε ένα μόνο γραφείο, εκεί όπου υπήρχαν χρήματα. Ξήλωσε το συρτάρι με τα μετρητά και εξαφανίστηκε με το αυτοκίνητο στο οποίο τον περίμενε ο συνεργός του.

Όπως εξηγεί στην κάμερα του ΑΝΤ1 ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, οι κακοποιοί “χτύπησαν” στις 04.00 τα ξημερώματα. «Αγνόησαν τον συναγερμό που χτυπούσε, τους γείτονες που βγήκαν στα μπαλκόνια και φώναζαν. Έκαναν τη δουλειά τους ανενόχλητοι και έφυγαν σαν κύριοι», σημειώνει.

Οι δράστες δεν “σήκωσαν” εμπορεύματα, δεν έψαξαν σε άλλα γραφεία, ήρθαν κατευθείαν στον πάγκο που ήταν βιδωμένο το μεταλλικό συρτάρι και το ξήλωσαν. Ο ιδιοκτήτης θεωρεί πιθανό να είχαν έρθει ως πελάτες και να γνώριζαν πού ήταν τα χρήματα.

Ο καταστηματάρχης ελπίζει πως οι Αρχές να καταφέρουν να αναγνωρίσουν τους διαρρήκτες, μέσω των εικόνων που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του μαγαζιού, αφού δεν είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις