Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Η τσάντα που έκλεψε από αυτοκίνητο έκρυβε 100.000 ευρώ – Τα στοιχεία που αποκαλύπτονται

Θεσσαλονίκη: Η τσάντα που έκλεψε από αυτοκίνητο έκρυβε 100.000 ευρώ – Τα στοιχεία που αποκαλύπτονται

Οι δράστες έφυγαν από την περιοχή στη Θεσσαλονίκη με ένα μικρό θησαυρό. Η κλοπή ολοκληρώθηκε ταχύτατα και ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, εμφανίστηκε στους αστυνομικούς σε κατάσταση σοκ…

Η κλοπή στη Θεσσαλονίκη προκαλεί αίσθηση. Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, η τσάντα που είχε μέσα και άρπαξαν οι δράστες, έκρυβε 100.000 ευρώ. Χρήματα που σύμφωνα με πληροφορίες, εξήγησε από πού προέρχονταν και τον λόγο που τα μετέφερε. Οι έρευνες αρχικά δεν είχαν αποδόσει, όμως με το πέρασμα του χρόνου, το παζλ της υπόθεσης άρχισε να συμπληρώνεται.

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος ενός 17χρονου που κατάφερε και ξάφρισε 100.000 ευρώ μέσα από πορτμπαγκάζ παρκαρισμένου αυτοκινήτου, σε περιοχή του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, αστυνομικοί κατάφεραν να εξιχνιάσουν 6 κλοπές που διαπράχθηκαν στην περιοχή αρμοδιότητάς τους κατά το χρονικό διάστημα Μαρτίου – Δεκεμβρίου 2021.

Πρόκειται για δύο κλοπές οχημάτων και κλοπές χρηματικών ποσών και ηλεκτρονικών συσκευών από άλλα τέσσερα αυτοκίνητα. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση αφαίρεσης τσάντας που βρισκόταν σε αποθηκευτικό χώρο οχήματος και περιείχε, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα, 100.000 ευρώ!

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 17χρονου εμπλεκόμενου στις προαναφερόμενες υποθέσεις, αλλά και τριών ακόμη συνεργών του, τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη. Επιπρόσθετα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των γονέων του νεαρού, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Οι Υπηρεσίες των υφιστάμενων Διευθύνσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, θα συνεχίσουν με αμείωτο ενδιαφέρον τις έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσουν καταγγελλόμενες υποθέσεις.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις