Σάββατο, 25 Μαΐ
25oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ιδιοκτήτης καταστήματος ακινητοποίησε διαρρήκτη που μπήκε από τον φωταγωγό

Θεσσαλονίκη: Ιδιοκτήτης καταστήματος ακινητοποίησε διαρρήκτη που μπήκε από τον φωταγωγό

Στα χέρια της αστυνομίας ο 22χρονος διαρρήκτης στη Θεσσαλονίκη. Ιδιοκτήτης καταστήματος κατάφερε να τον ακινητοποιήσει, ενώ είχε καταφέρει να μπει μέσα από τον φωταγωγό…

Ένας 22χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη, καθώς εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε από ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος που επιχείρησε να διαρρήξει.

Συγκεκριμένα, ο δράστης, παραβιάζοντας πλαστικό προστατευτικό κάλυμμα του φωταγωγού, μπήκε μέσα και αφαίρεσε περίπου 40 μπουκάλια αλκοολούχων ποτών και 100 κουτάκια αναψυκτικών, έναν φορητό υπολογιστή παλάμης, ένα κρουστικό δράπανο και ένα παλμικό τριβείο, συνολικής χρηματικής αξίας 2.700 ευρώ.

Από την περαιτέρω έρευνα αστυνομικών προέκυψε ότι ο 22χρονος κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχε παραβιάσει τις κλειδαριές κεντρικής εισόδου του ανωτέρω καταστήματος και αφού εισήλθε εντός αφαίρεσε χρηματοκιβώτιο, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ, και 50 ευρώ από τον κερματοδέκτη ηλεκτρονικού παιχνιδιού.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις