Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: «Ήμουν πιεστικός, ζητώ συγγνώμη» λέει στο newsit.gr o 27χρονος τράπερ που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης

Θεσσαλονίκη: «Ήμουν πιεστικός, ζητώ συγγνώμη» λέει στο newsit.gr o 27χρονος τράπερ που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης

Σάλο έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη η είδηση ότι ο τράπερ Πέτρος Δήμου, γνωστός και ως Saint, κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης κοπέλας στην περιοχή του Λαγκαδά. Τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του 27χρονου έχουν δοθεί στη δημοσιότητα με εντολή εισαγγελέα, ενώ ο ίδιος παραμένει προφυλακισμένος στις φυλακές Γρεβενών.

Ο τράπερ Saint κατηγορείται ότι στις 7 Ιουνίου παρέσυρε μια 16χρονη κοπέλα σε απόμερη περιοχή του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης και τη βίασε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 27χρονος με την ανήλικη γνωρίστηκαν από τα social media και, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η ίδια, ο φερόμενος ως δράστης την υποχρέωσε σε σεξουαλικές πράξεις.

Μέσα από το κελί του στις φυλακές Γρεβενών ο τράπερ Saint θέλησε να μιλήσει στο newsit.gr και να τοποθετηθεί για όσα τον κατηγορούν. «Η κοπέλα ήρθε μαζί μου με τη θέληση της. Είχαμε ήδη βρεθεί 2 φορές παρέα με τον ξάδελφο μου και την αδελφή της. Η γνωριμία έγινε μέσω του ξαδέλφου μου και αρχίσαμε να μιλάμε και στα social media. Την τρίτη φορά είπαμε να βρεθούμε μόνοι μας» λέει ο 27χρονος, μιλώντας στο newsit.gr. 

«Η κοπέλα βέβαια είπε ότι ήρθε με το ζόρι, μου χρεώνει αρπαγή, αλλά δεν ισχύει. Μου έδειχνε ότι ήθελε να έρθει. Μου έγραφε και σε μηνύματα πως όταν κοιμηθούν η μητέρα μου και ο πατέρας μου μπορώ να βγω και να έρθω να σε βρω. Πήγα την πήρα με το αυτοκίνητο και πήγαμε σε ένα ήσυχο μέρος. Στην αρχή ήταν θετική. Μετά μου έλεγε σταμάτα δεν θέλω και εγώ κακώς επέμενα και δεν την έδιωχνα» ανάφερε στο newsit.gr. 

Και συνεχίζει: «Είχαμε φιληθεί. Αλλά μετά μου έλεγε σταμάτα δεν θέλω και τέτοια. Με τη στάση της μου έδειχνε όμως πως ήθελε να συνεχίσουμε. Σεξ δεν έγινε ποτέ. Από τη στιγμή που δεν ήθελε να συνεχίσουμε την πήγα με το αυτοκίνητο πίσω εκεί από όπου την πήρα. Λέει ότι είχα κλειδώσει τις πόρτες και δεν την άφηνα να φύγει όμως οι πόρτες του αυτοκινήτου μου μετά από μερικά χιλιόμετρα κλειδώνουν αυτόματα».

«Ήθελε να φύγει μόνη της από εκεί που πήγαμε και της είπα όχι θα σε πάω εγώ. Δεν ξέρω γιατί με κατήγγειλε. Πιστεύω πως φοβάται τους γονείς της, γιατί όπως σας είπε έλεγε ότι θα φύγει κρυφά. Εγώ όμως της έλεγα δεν πειράζει πάρε και την αδελφή σου, να πάρω και τον ξάδελφο μου και να βρεθούμε 4 άτομα» σημειώνει επίσης ο 27χρονος τράπερ, μιλώντας στο newsit.gr.

Το σημείο που συναντήθηκαν ο 27χρονος και η 16χρονη στον Λαγκαδά

«Δεν είχα σκοπό να της κάνω κακό, πιστέψτε με. Αισθάνομαι πολύ άσχημα γιατί κι εγώ ήμουν λίγο πιεστικός με τον λόγο μου και ίσως η κοπέλα να ένιωσε άσχημα, όμως εγώ δεν είχα κακή πρόθεση. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο συγγνώμη τόσο από το ίδιο το κορίτσι, όσο και από την οικογένεια της» καταλήγει ο Saint. 

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις