Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ήρθαν τα Χριστούγεννα σε βιτρίνες καταστημάτων – Δείτε το βίντεο

Θεσσαλονίκη: Ήρθαν τα Χριστούγεννα σε βιτρίνες καταστημάτων – Δείτε το βίντεο

Τα Χριστούγεννα μπορεί ακόμη να αργούν, ωστόσο στη Θεσσαλονίκη μια σειρά από καταστήματα έχουν ήδη στολιστεί…

Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός στη Θεσσαλονίκη κεντρίζει τα βλέμματα, με πολλούς να σταματούν για να χαζέψουν τις βιτρίνες και να βγάλουν μια φωτογραφία. Για τους εμπόρους, η φετινή χρονιά, είναι ένα στοίχημα που δεν πρέπει να χάσουν. Για το λόγο αυτό, κάνουν από τώρα τις κινήσεις τους, σε μια προσπάθεια να δουν τον τζίρο των επιχειρήσεών τους να αυξάνεται.

Μπορεί ημερολογιακά οι γιορτές των Χριστουγέννων να απέχουν κάτι περισσότερο από δύο μήνες, ωστόσο οι Έλληνες έχουμε αποδείξει πως μπαίνουν από νωρίς στο πνεύμα τους.

Έτσι και φέτος στη Θεσσαλονίκη φαίνεται πως ήδη έχουν ξεκινήσει, τουλάχιστον να σκέφτονται, τον φετινό στολισμό των προσωπικών τους χώρων και η αγορά της πόλης ανταποκρίνεται πλήρως.

Πλήρως μιας και οι πρώτες βιτρίνες με χριστουγεννιάτικα στολίδια έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους στην αγορά της πόλης, προσφέροντας λίγη μεν, ικανοποιητική δε από την μαγεία των προσεχών Χριστουγέννων. 

@sophia_ant Κανε ταγκ εκεινη/ον που εχει τρελα με τα Χριστούγεννα🥰🎄✨ #φοργιου #φοργιουπειτζ #viralvideo #christmas #christmascountdown #thessaloniki #thessalonikigreece #greece #viralvideo #viraltiktok #lights #skg #χριστουγεννα #φωτακια ♬ Rockin’ Around The Christmas Tree – Brenda Lee

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις