Τετάρτη, 1 Μαΐ
22oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: «Ήταν μυστήριος, αλλά δεν περίμενε κανείς να κάνει φόνο» – Χειρουργήθηκε ο παιδοκτόνος

Θεσσαλονίκη: «Ήταν μυστήριος, αλλά δεν περίμενε κανείς να κάνει φόνο» – Χειρουργήθηκε ο παιδοκτόνος

Συγκλονισμένοι είναι όλοι στην γειτονιά των Συκεών Θεσσαλονίκης από την είδηση ότι ένας πατέρας σκότωσε την κόρη του επειδή έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας και στη συνέχεια ο ίδιος προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που έχει συμβεί με θύμα την 42χρονη Κατερίνα. Μια γυναίκα που παρά το πρόβλημά με την σκλήρυνση κατά πλάκας διψούσε για ζωή και το έδειχνε.

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο ο 69χρονος που σκότωσε την 42χρονη κόρη και στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Μετά την διακομιδή του στο νοσοκομείο χθες βράδυ, υποβλήθηκε σε χειρουργικές επεμβάσεις στην κοιλιακή χώρα και στον θώρακα, όπου αυτοτραυματίστηκε με το ψαροντούφεκο.

Ο 69χρονος νοσηλεύεται στη Β’ χειρουργική κλινική του Ιπποκρατείου, φρουρούμενος από αστυνομικούς.

Όταν κριθεί ότι μπορεί να λάβει εξιτήριο, θα οδηγηθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια στον εισαγγελέα που θα ασκήσει ποινικές διώξεις σε βάρος του για την δολοφονία της 42χρονης.

«Ήταν μυστήριος, αλλά δεν περίμενε κανείς να κάνει φόνο»

«Είναι συγκλονιστικό για μας. Το παιδί ζούσε κοντά μας αρκετά χρόνια, ήταν ένα παιδί που διψούσε για ζωή. Μπορεί να ήταν άρρωστο, αλλά ήθελε να βγει να γλεντήσει. Αγαπούσε τη ζωή με όλη τη σημασία της λέξεως. Δεν μπορεί κανείς να καταλάβει πώς ο πατέρας της έκανε αυτή την πράξη», είπε ένας γείτονας μιλώντας στο newsit.gr λίγο μετά αφότου αποκαλύφθηκε το φρικτό έγκλημα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πατέρας ήταν κατά κάποιο τρόπο μυστήριος, αλλά δεν σε καμιά περίπτωση δεν περίμενε ότι θα μπορούσε να προβεί σε αυτή την πράξη. Επισήμανε μάλιστα ότι δεν ακούστηκε κάποια φασαρία στο σπίτι, καθώς αν συνέβαινε κάτι τέτοιο ίσως να προλάβαιναν το κακό… «Είδαμε το ΕΚΑΒ. Κατέβηκα και μίλησα με τον αδερφό της ο οποίος τη βρήκε. Το παιδί ήταν πολύ συγκλονισμένο, την λάτρευε στην κυριολεξία και έψαχνε με μεγάλη αγωνία τον μπαμπά τους. Ο πατέρας τους είχε φύγει δυόμισι ώρες νωρίτερα με το αυτοκίνητό του. Το λέω γιατί τότε έμπαινα εγώ στο πάρκινγκ. Δεν φαινόνταν άνθρωπος που μπορούσε να κάνει τέτοιο πράγμα. Ηταν λίγο  μυστήριος και κατηφής, αλλά ποτέ δεν περίμενα να κάνει μια τέτοια ενέργεια. Δεν ακούσαμε καμια φασαρία…. Ίσως να το προλαβαίναμε».

Τέλος είπε ότι η κοπέλα το βράδυ της Τρίτης θα πήγαινε σε ένα rave πάρτι… «Το κορίτσι ήταν μια χαρά. Ετοιμαζόταν μάλιστα να πάει και σε ένα rave πάρτι σε μια καφετέρια. Είχε φίλους και παρέες, αλλά και μόνη της έβγαινε πολλές φορές. Είχε το αμαξάκι με τις μπαταρίες του και έβγαινε βόλτες. Είχε πάντα μαζί της μια κυρία που την εξυπηρετούσε και τρεις φορές την εβδομάδα ερχόνταν ο πατέρας της. Πριν δύο μέρες είδα το κορίτσι για τελευταία φορά στο μπαλκόνι. Ηταν με τον γυμναστή της».

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις