Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: «Ήθελε να πουλήσει τρέλα» – Τι λέει υπάλληλος εστιατορίου μετά τους πυροβολισμούς πελάτη

Θεσσαλονίκη: «Ήθελε να πουλήσει τρέλα» – Τι λέει υπάλληλος εστιατορίου μετά τους πυροβολισμούς πελάτη

Τα παράπονά του βγάζοντας όπλο εξέφρασε ένας πελάτης εστιατορίου στη Θεσσαλονίκη πυροβολώντας την ώρα που μιλούσε με τον υπεύθυνο.

Λίγο μετά τις επτά και μισή το απόγευμα της Δευτέρας ο 41χρονος αφού παραγγέλνει φαγητό συνειδητοποιεί αργότερα πως δίπλα από το όνομά του στο θυροτηλέφωνο κάποιος έγραψε το γράμμα Γ της αλφαβήτου. Στη γλώσσα των διανομέων όπως εξηγούν, σημαίνει πως κάποιος δεν τους άφησε φιλοδώρημα.

Το «Γ» στην ουσία σημαίνει η λέξη γύφτος, ματζίρης, όπως θέλετε πάρτε το. Αυτή η πράξη για εμάς που είμαστε επαγγελματίες και είμαστε πολλά χρόνια δεν είναι αρμόζουσα και σωστή. Είναι στον πελάτη αν θα αφήσει φιλοδώρημα, ούτε μπορούμε να τον κατακρίνουμε ούτε να το επιβάλλουμε», δηλώνει επαγγελματίας διανομέας.

Στο εστιατόριο της Θεσσαλονίκης επικράτησε ένταση. Στο βίντεο βλέπουμε τον υπεύθυνο του καταστήματος με τον πελάτη που πήγε να παραπονεθεί. Περιμένει να περάσει από μπροστά ένας διανομέας, κάνει μερικά βήματα και με το δεξί του χέρι βγάζει το όπλο από την τσέπη και πυροβολεί στο έδαφος.

«Ο υπεύθυνός μου, του είπε ότι «Δύσκολα να είναι από εμάς, αυτό που μας περιγράφετε». Ο πελάτης επέμενε να δει ποιος είναι και έλεγε πως θα περιμένει να δει όλους τους διανομείς. Και ήθελε να «πουλήσει» ας πούμε τρέλα και πυροβόλησε στο πάτωμα με ένα πιστόλι το οποίο ήταν κανονικό μεν το πιστόλι αλλά είχε άσφαιρες μέσα, δηλαδή είχε κρότου σφαίρες. Πήραμε το 100 φυσικά, τον ψάξανε στις γύρω περιοχές, ξέραμε τη διεύθυνσή του, ξέραμε πού μένει, τον βρήκανε σπίτι του και ήρθε η σήμανση, πήρε τη σφαίρα», δήλωσε υπάλληλος του μαγαζιού.

«Έχουμε ξεφύγει, δηλαδή πας σε ένα κατάστημα με ένα όπλο να ζητήσεις το δίκιο σου; Ο συνήγορός σου και ο δικηγόρος σου είναι το όπλο; Το όπλο το μόνο που κάνει είναι να αφαίρει ζωές», δηλώνει επαγγελματίας διανομέας.

Σύμφωνα με διανομείς, δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος δυσαρεστημένος εργαζόμενος σημάδεψε το κουδούνι πελάτη με τον ίδιο τρόπο γιατί δεν του έδωσε φιλοδώρημα.

Ο 41χρονος άνδρας πέρασε από τη διαδικασία του αυτοφώρου, αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος και αναμένεται να δικαστεί την Πέμπτη.

Ο ρεπόρτερ του MEGA, Άγγελος Λαμπίδης επικοινώνησε με τον 41χρονο άνδρα, ο οποίος δήλωσε πως επρόκειτο για μια παρεξήγηση και «ήταν λάθος του».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις