Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ηθοποιός έκανε πρόταση γάμου πάνω στη σκηνή του θεάτρου

Θεσσαλονίκη: Ηθοποιός έκανε πρόταση γάμου πάνω στη σκηνή του θεάτρου

Μία θεατρική παράσταση διαφορική από όλες τις άλλες, είχαν την τύχη να ζήσουν στη Θεσσαλονίκη οι θεατές της παράστασης «Το παν» στο Βασιλικό Θέατρο της πόλης. «Και ξαφνικά ακούω το χειροκρότημα και τον βλέπω να γονατίζει», είπε η ηθοποιός Βαρβάρα Ζαφειριάδου.

Ο ηθοποιός Σταύρος Γεωργάκης, μετά το τέλος της παράστασης «Το παν» αποφάσισε να ρίψει αυλαία στην εργένική ζωή και να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, επίσης, ηθοποιό Βαρβάρα Ζαφειριάδου, πάνω στη θεατρική σκηνή με το κοινό να επιβραβεύει την τόλμη του και τον έρωτά του με ένα μεγάλο χειροκρότημα…

«Στην αρχή φοβόμουν, αλλά μετά με βοήθησε ο σκηνοθέτης», εξομολογήθηκε ο Σταύρος Γεωργάκης.

Θεσσαλονίκη: Έρως ανίκατε μάχαν!

Είναι η στιγμή που οι ηθοποιοί της παράστασης, υποκλίνονται στους θεατές. Ο Σταύρος έχει κρύψει το δαχτυλίδι στην τσέπη του, ενώ η Βαρβάρα απορεί γιατί ο σκηνοθέτης την προσπερνάει και δεν τη φωνάζει για υπόκλιση…

Η ανησυχία της Βαρβάρας έγινε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα συγκίνηση και δάκρυα χαράς όταν είδε τον καλό της να γονατίζει και να της προσφέρει το δαχτυλίδι της πρότασης γάμου.

Το ζευγάρι είναι μαζί πέντε χρόνια και όπως λένε στην κάμερα του MEGA και της εκπομπής Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο η παράσταση «Το Παν» του Βησσαρίωνα Σάκου, ήταν αυτή που τους έκανε να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, καθώς έπαιξαν για πρώτη φορά μαζί και όλα τα έσοδα δόθηκαν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Το ζευγάρι πλέον ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα της ζωής του, με τις ευλογίες και του σκηνοθέτη τους που αναμένεται να είναι ο κουμπάρος τους!

Παρακολουθήστε από το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο το σύγχρονο love story στο θεατρικό σανίδι:

 

πηγή: MEGA 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις