Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη – Καλαμαριά: Συνελήφθη 51χρονος για τη ληστεία σε τράπεζα τον Αύγουστο

Θεσσαλονίκη – Καλαμαριά: Συνελήφθη 51χρονος για τη ληστεία σε τράπεζα τον Αύγουστο

Συνελήφθη τελικά από την αστυνομία ένας 51χρονος που τον Αύγουστο του 2021 προχώρησε σε ληστεία τράπεζας στην Καλαμαριά, στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της ΕΛΑΣ, ο άνδρας εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης (28.09.2021) και δεν σταμάτησε καν στο αρχικό σήμα των αστυνομικών για έλεγχο. Τελικά όμως οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν. 

Υπενθυμίζεται, πως ο δράστης είχε μπει στις 19 Αυγούστου σε τράπεζα προσποιούμενος τον πελάτη. Με την απειλή πιστολιού κατάφερε να αποσπάσει 7.220 ευρώ και να διαφύγει.

Σπίτι του βρέθηκαν και τα ρούχα που φορούσε κατά τη ληστεία.

Το δελτίο τύπου της ΕΛΑΣ

«Η επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης οδήγησε στην εξιχνίαση της ένοπλης ληστείας που πραγματοποιήθηκε σε τραπεζικό υποκατάστημα στην περιοχή της Καλαμαριάς. Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 51χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε χθες 28/09 το πρωί στην Καλαμαριά και συνελήφθη για απείθεια, καθώς κινούμενος πεζός, δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης αστυνομικών για έλεγχο.

Ο 51χρονος είχε μπεί αρχικά ως πελάτης στην τράπεζα στις 19/08 φορώντας ιατρική μάσκα και με την απειλή πιστολιού, αφού επέδειξε σημείωμα σε υπάλληλο του ταμείου γνωστοποιώντας με τον τρόπο αυτό ότι πρόκειται για ληστεία, κατάφερε να αποσπάσει 7.220 ευρώ και κατάφερε να διαφύγει. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν απο την αστυνομία τα ρούχα που φορούσε τη στιγμή της ληστείας. Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις