Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν 160,5 κιλά κοκαΐνης στο λιμάνι

Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν 160,5 κιλά κοκαΐνης στο λιμάνι
Φωτογραφία αρχείου

Ποσότητα 160,5 κιλών κοκαΐνης κατέσχεσε το μεσημέρι της Παρασκευής (02.06.2023) η δίωξη ναρκωτικών Θεσσαλονίκης

Τα φορτία συνδέονται με την ποσότητα των 105 κιλών που κατασχέθηκε στα μέσα του προηγούμενου μήνα και συνοδεύτηκαν με δέκα συλλήψεις, μεταξύ των οποίων και 68χρονος γιατρός, που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις λαθρεμπορίας καυσίμων και τσιγάρων. Οι εννέα εκ των συλληφθέντων έχουν οδηγηθεί στις φυλακές.

Οι αστυνομικοί του τμήματος γενικών υποθέσεων της δίωξης ναρκωτικών της ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την αμερικανική δίωξη ναρκωτικών DEA είχαν πληροφορίες ότι κατά τη διάρκεια της επιχείρησης με τις συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη και άλλα φορτία με κοκαΐνη κατευθύνονται στο λιμάνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, τα συγκεκριμένα δύο κοντέινερς είχαν αποστολέα την ίδια εταιρεία από το Εκουαδόρ και παραλήπτρια την ίδια εταιρεία που εδρεύει στα Σκόπια με το κοντέινερ που περιείχε τα 105 κιλά κοκαΐνης του Μαΐου.

Μάλιστα οι αρχές της Βόρειας Μακεδονίας ανακοίνωσαν την εξιχνίαση της υπόθεσης, επαναλαμβάνοντας τη συνεργασία με τις ελληνικές αρχές και την αμερικανική DEA. 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις