Πέμπτη, 9 Μαΐ
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: “Κλαίω με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη” – Τα γυρίζει για την αμοιβή του από τα Jumbo [vids]

Θεσσαλονίκη: “Κλαίω με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη” – Τα γυρίζει για την αμοιβή του από τα Jumbo [vids]

Η διαφήμιση των Jumbo με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη έγινε viral και συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις. Ο ίδιος πέρασε στην αντεπίθεση…

Την πολυσυζητημένη διαφήμιση των Jumbo, όπου πρωταγωνιστεί ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, σχολίασε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Σε συζήτηση που είχε με φωτορεπόρτερ λίγο μετά την κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Τζιτζικώστας ρωτήθηκε πως του φάνηκε η διαφήμιση.

«Κλαίω παίζει να το είδα και 15 φορές δεν υπάρχει», σχολίασε με χιούμορ ο Απόστολος Τζιτζικώστας. Εξάλλου κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του Παναγιώτη Ψωμιάδη ότι η ΝΔ τον πρόδωσε, ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, σημείωσε με έμφαση ότι πρόκειται για γελοιότητα τόσο για το διαφημιστικό σποτάκι όσο και για τη δήλωση, συμπληρώνοντας ότι με τα όσα λέει και κάνει ο κ. Ψωμιάδης δεν ανήκει πλέον στη Νέα Δημοκρατία.

Η αμοιβή του Παναγιώτη Ψωμιάδη

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μίλησε το πρωί στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στο Epsilon. Ρωτήθηκε ξανά για την αμοιβή του και είπε: «Το ποσό που πήρα είναι γύρω στα 500 ευρώ και έξοδα κίνησης» ισχυρίστηκε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ενώ στην εκπομπή αναφέρθηκε πως ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς έχει δώσει την άδεια του για να χρησιμοποιηθεί το τραγούδι του.

«Δεν παραπέμπει σε κανένα μπορ… να ντυθεί ο Ψωμιάδης μαντάμ όπως ντύθηκαν κάποιοι άλλοι. Τελευταία διαφημίζατε και προστατεύατε κάποιον εδώ από τη Θεσσαλονίκη. Εκείνο δεν ενόχλησε και ενόχλησε ο Ψωμιάδης. Εγώ πίστευα ότι θα ήταν η χαρά της Νέας Δημοκρατίας γιατί μας θυμίζει τη μεγάλη Νέα Δημοκρατία» σχολίασε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στην εκπομπή «Επιτέλους σαββατοκύριακο» αναφορικά με τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η τηλεοπτική διαφήμιση που έκανε.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=mE4D4idIfM0

Χθες πάντως σε συνέντευξή του, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είχε πει ότι δεν υπήρξε αμοιβή για τον ίδιο…

Χαμός στο διαδίκτυο με τη διαφήμιση

Φορώντας τη μάσκα και το καπέλο του, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης καταφθάνει με το άλογό του για να σώσει τις Απόκριες, οι οποίες… συνελήφθησαν και μπήκαν στη φυλακή.

Και μόλις τα καταφέρνει, ζητάει από τον πιανίστα-πίτσα να παίξει το … κομμάτι του, που δεν είναι άλλο από τον παραφρασμένο ύμνο της Νέας Δημοκρατίας.

«Γενναίε μου μασκοφόρε, γνωστό τραγούδι. Κάτι μου θυμίζει», τον πλησιάζει και του λέει στο τέλος της διαφήμισης μία επίσης ντυμένη αποκριάτικα γυναίκα.

https://www.youtube.com/watch?v=r35zmxv8QkE

Πηγή: thestival.gr

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις