Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Κλείνει γνωστό ψητοπωλείο μετά από 24 χρόνια – Η ανακοίνωση του ιδιοκτήτη

Θεσσαλονίκη: Κλείνει γνωστό ψητοπωλείο μετά από 24 χρόνια – Η ανακοίνωση του ιδιοκτήτη

Το ψητοπωλείο κατεβάζει οριστικά ρολά στη Θεσσαλονίκη, με τους ιδιοκτήτες να εξηγούν τους λόγους που πήραν την απόφαση…

Λουκέτο μπαίνει σε γνωστό ψητοπωλείο στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από 24 χρόνια πορείας στην εστίαση, καθώς δεν μπορεί να αντέξει πλέον το κόστος λειτουργίας του, όπως αναφέρουν οι ιδιοκτήτες του καταστήματος σε ανάρτησή στα κοινωνικά δίκτυα.

Τους προηγούμενους μήνες προσπάθησαν αλλά όπως λένε πλέον δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο να το κρατήσουν ανοιχτό. Μετά από δύο και πλέον δεκαετίες, πήραν τη δύσκολη απόφαση να βάλουν λουκέτο.

«Το κόστος λειτουργίας πλέον έχει ξεφύγει. Η μικρότερη αύξηση που έχουμε στην πρώτη ύλη μας είναι 120% και στην ενέργεια 5 φορές επάνω», αναφέρουν σε ανακοίνωση οι ιδιοκτήτες του ψητοπωλείου που βρίσκεται στη Πολίχνη.

«Επειδή αυτήν την τιμή δεν μπορώ να την βάλω στο μαγαζί γιατί νιώθω ντροπή απέναντι στον πελάτη να του ζητάω 5 ευρώ για ένα σάντουιτς και από την στιγμή που δεν μπορώ να πουλήσω το προϊόν όπως πρέπει για να είναι βιώσιμη η επιχείρηση πήρα την απόφαση να το κλείσω και να αποχωρήσω ύστερα από 24 χρόνια στην εστίαση και 5 μαγαζιά στην πλάτη μου. Με πάνω από 60 άτομα προσωπικό συνολικά σε όλα αυτά τα μαγαζιά», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

«Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για όλη αυτήν την στήριξη των τόσων χρόνων. Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη σε όλα αυτά που θα έρθουν γιατί τα δύσκολα δεν ήρθαν ακόμα. Μην πουλήσετε την ψυχή σας στο σύστημα, την ψυχή μας θέλουν και για αυτό γίνονται όλα. Προστατέψτε την με κάθε κόστος. Τίποτα δεν μας ανήκει εδώ μόνο η ψυχή μας» καταλήγει ο ιδιοκτήτης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις