Δευτέρα, 6 Μαΐ
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Κλοπή 595 ευρώ από επιβάτη μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ

Θεσσαλονίκη: Κλοπή 595 ευρώ από επιβάτη μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ

Η κλοπή σημειώθηκε σε ανύποπτο χρόνο ενώ το λεωφορείο του ΟΑΣΘ βρισκόταν εν κινήσει. Ο δράστης παρά την ηλικία του, κατάφερε να αιφνιδιάσει…

Πίσω από την κλοπή του ιδιαίτερα μεγάλου χρηματικού ποσού, βρισκόταν ένας 67χρονος αλλοδαπός. Μπήκε στο λεωφορείο του ΟΑΣΘ που εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο στη Θεσσαλονίκη και όπως αποδείχθηκε περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσει. Αυτή παρουσιάστηκε όταν κάποια στιγμή το θύμα του, χωρίς να το καταλάβει βρέθηκε κοντά του. Πάνω στον συνωστισμό ο δράστης κατάφερε να βάλει το χέρι στην τσέπη του παντελονιού και να βουτήξει το πορτοφόλι και τα χρήματα που υπήρχαν μέσα.

Οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, θεωρούν πολύ πιθανό να υπήρξε παρακολούθηση του θύματος πριν την κλοπή. Ο 52χρονος είχε κάνει ανάληψη από τράπεζα και στη συνέχεια πήγε σε στάση λεωφορείου για να πάει στον προορισμό του. Είναι πιθανό από την ίδια στάση να μπήκε και ο 67χρονος που είχε μόνο ένα πράγμα στο μυαλό του. Πότε και πώς θα καταφέρει να αιφνιδιάσει τον άντρα.

Αρχικά ο 67χρονος έβαλε τα χρήματα στην τσάντα που κρατούσε αλλά για κακή του τύχη, ο 52χρονος έβαλε κάποια στιγμή ενστικτωδώς το χέρι στην τσέπη και κατάλαβε την κλοπή πριν απομακρυνθεί. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και η κλοπή αποκαλύφθηκε.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων πως: «ένας 67χρονος αλλοδαπός απογευματινές ώρες της 02-02-2023, εντός αστικού λεωφορείου, αφαίρεσε από 52χρονο ημεδαπό το χρηματικό ποσό των (595) ευρώ».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις