Τετάρτη, 21 Φεβ.
13oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Κόπηκαν 340 κλήσεις σε οδηγούς μέσα σε λίγες ώρες – Η λίστα των παραβάσεων

Θεσσαλονίκη: Κόπηκαν 340 κλήσεις σε οδηγούς μέσα σε λίγες ώρες – Η λίστα των παραβάσεων

«Έβρεξε» κλήσεις στη Θεσσαλονίκη, με συνολικά 340 οδηγούς να καλούνται να πληρώσουν. Τι διαπίστωσαν οι αστυνομικοί σε διάφορες περιοχές της πόλης…

Τριακόσιες σαράντα παραβάσεις βεβαίωσαν αστυνομικοί της διεύθυνσης και υποδιεύθυνσης Τροχαίας στη Θεσσαλονίκη, στη διάρκεια των ελέγχων που πραγματοποίησαν το προηγούμενο 24ωρο. Συνολικά ελέγχθηκαν 856 οχήματα και η δράση πραγματοποιήθηκε σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρεται σε σχετική σημερινή ανακοίνωση της αστυνομίας. 

Από το σύνολο των βεβαιωμένων παραβάσεων, οι 195 αφορούσαν παράνομη στάθμευση, οι 13 μέθη, οι 23 πρόκληση υπερβολικού θορύβου από εξατμίσεις οχημάτων, έλλειψη αποτελεσματικού σιγαστήρα (εξάτμιση) κατάλληλου για μείωση του θορύβου του κινητήρα, και θόρυβο εξάτμισης πέραν του επιτρεπόμενου ορίου, ενώ οι 109 καταχωρούνται ως “λοιπές”.

Στους παραβάτες οδηγούς επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές ποινές, ενώ παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές του νομού, όπως διαβεβαιώνεται από την αστυνομία.

Στόχος των δράσεων είναι η διευκόλυνση και προστασία του συνόλου των χρηστών των οδικών δικτύων (πεζών και οχημάτων) η τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και η μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις