Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη – Κορονοϊός: Επεισόδια στη συγκέντρωση αρνητών – Η στιγμή της επίθεσης κουκουλοφόρων (video)

Θεσσαλονίκη – Κορονοϊός: Επεισόδια στη συγκέντρωση αρνητών – Η στιγμή της επίθεσης κουκουλοφόρων (video)

Επεισόδια σημειώθηκαν στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια πορείας που πραγματοποιούσαν άτομα τα οποία διαφωνούν με τα περιοριστικά μέτρα της κυβέρνησης για τη μη διάδοση του κορονοϊού.

Kάποιοι από τους διαδηλωτές που φορούσαν κουκούλες επιτέθηκαν με φωτοβολίδες κατά των αστυνομικών των ΜΑΤ, που απάντησαν με χειροβομβιδες κρότου λάμψης.

Οι αρνητές προσπάθησαν να πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας από το πλακόστρωτο της Νέας Παραλίας στο ύψος των Ομπρελών και πέταξαν πυροτεχνήματα και άλλα αντικείμενα προς τις δυνάμεις των ΜΑΤ, ενώ αναποδογύρισαν κάδους απορριμάτων. Δείτε τις εικόνες του thestival.gr…

Συγκέντρωση αρνητών στην Πάτρα

Παρόντες παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες στο ραντεβού που είχαν δώσει μέσω του διαδικτύου είναι αρκετοί Πατρινοί που συμμετέχουν στη διαμαρτυρία ενάντια στο καθεστώς των Lockdown. 

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Γεωργίου ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα υπήρξε ένταση ανάμεσα σε διαδηλωτές και τις αστυνομικές δυνάμεις που επιτηρούν την κινητοποίηση. Λίγο πριν τις 5 το απόγευμα ξεκίνησε πορεία στο κέντρο της πόλης. Δείτε τις εικόνες του thebest.gr…

Μεγάλη συγκέντρωση και στη Ζάκυνθο

Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 12.00 το μεσημέρι στην πόλη του νησιού. Οι διοργανωτές που τόνισαν ότι δεν ανήκουν σε καμία κομματική παράταξη προσκάλεσαν τον κόσμο μέσω των social media όλη την εβδομάδα που μας πέρασε με κύριο αίτημα τους τα σκληρά μέτρα που έχει εφαρμόσει η κυβέρνηση σε όλη την επικράτεια για το covid19.

Η συγκέντρωση ξεκίνησε λίγο μετά τις 12.00 το πρωί στην πλατεία Σολωμού και αμέσως μετά ξεκίνησε πορεία διαμαρτυρίας στην παραλιακή οδό της πόλης φτάνοντας έξω από το κτήριο της Ελληνικής Αστυνομίας φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης και των σκληρών μέτρων.

Οι διαδηλωτές συνέχισαν κατά μήκος της Αλεξάνδρου Ρώμα και κατέληξαν έξω από το βυζαντινό μουσείο. Εκεί πήραν το λόγο οι υπεύθυνοι της διαδήλωσης εξηγώντας τους λόγους που η κυβέρνηση τους ανάγκασε να κατέβουν στους δρόμους και να διαδηλώσουν. Δείτε τις εικόνες του zantetimes.gr…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις