Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη – Κορονοϊός: Ταξί… club με ποτό και δυνατή μουσική – Οι εικόνες και το αντίτιμο της διαδρομής (video)

Θεσσαλονίκη – Κορονοϊός: Ταξί… club με ποτό και δυνατή μουσική – Οι εικόνες και το αντίτιμο της διαδρομής (video)

Μπορεί τα νυχτερινά μαγαζιά να είναι κλειστά λόγω κορονοϊού, όμως στη Θεσσαλονίκη υπάρχει η πιθανότητα να βρεθεί κάποιος σε… club και με ποτό στο χέρι, καθώς ένα ταξί μετατρέπει τις συνηθισμένες κούρσες του κέντρου σε… tour by night!

Ο Κωνσταντίνος Μπέκιος που κατάγεται από την Αθήνα αλλά τα τελευταία επτά χρόνια μένει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη, από την πρώτη καραντίνα σκέφτηκε ότι ο κόσμος που είχε κλειστεί στο σπίτι του και κυκλοφορούσε μόνο για τα απαραίτητα είχε ανάγκη από λίγη διασκέδαση, μια μικρή «δόση» κλάμπινγκ, που θα του έδινε την ψευδαίσθηση ότι βρίσκεται σε κάποιο μαγαζί ή ότι όλα ήταν όπως πριν, στην εποχή προ… κορονοϊού.

Έτσι, αγόρασε φωτορυθμικά, πρόσθεσε ηχοσύστημα στο όχημά του και σε πολλές κούρσες κερνά και ποτά στους πελάτες τους, με στόχο όπως δηλώνει στο thesstoday.gr να φτιάξει τη διάθεση του κόσμου.

«Το ταξί prive club προέκυψε από την προηγούμενη καραντίνα. Ο κόσμος που έμπαινε ήταν στεναχωρημένος λόγω της κατάστασης που ζούσε και σκέφτηκα ότι έπρεπε να κάνω κάτι για να φτιάξω τη διάθεση των πελατών. Σιγά-σιγά από τον Μάρτιο πρόσθεσα μερικές “πινελιές” στο ταξί και σήμερα φτάσαμε στο αποτέλεσμα που βλέπουμε», υπογράμμισε ο κ. Μπέκιος και συμπλήρωσε: «Υπάρχουν άτομα που με παίρνουν τηλέφωνο μόνο και μόνο για να τους κάνω βόλτα μέσα στην πόλη και ειδικά τη νύχτα».

Στο ταξί του κ. Μπέκιου δίνεται επίσης και η επιλογή νυχτερινής κούρσας που διαρκεί μία ώρα για όποιον θέλει να ακούσει μουσική και να κάνει βόλτες στους άδειους δρόμους της Θεσσαλονίκης είτε μόνος του είτε με παρέα. Η τιμή της συγκεκριμένης διαδρομής ανέρχεται στα 15 ευρώ συμπεριλαμβανομένου και ποτό στον κάθε πελάτη.

Η πλειοψηφία των οδηγών ταξί στη Θεσσαλονίκη συνήθως ακούνε ειδήσεις και τραγούδια του ραδιοφώνου. Στο κινητό club του Κωνσταντίνου Μπέκιου όμως, η μουσική επιλογή γίνεται με βάση την αρέσκεια των πελατών. Πρόκειται για ένα ακόμα στοιχείο που αμέσως κάνει τον πελάτη να νιώσει πιο άνετα κατά τη διάρκεια της κούρσας. «Αυτό είναι το ξεχωριστό στο ταξί prive club», δήλωσε ο κ. Μπέκιος, προσθέτοντας:

«Οι μουσικές επιλογές δεν είναι δικές μου. Ο κάθε πελάτης μπορεί να μου πει ποιο τραγούδι του αρέσει και κατευθείαν θα παίξει στα ηχεία μέσω του YouTube που συνδέομαι μέσω του Wi-Fi».

Η ανταπόκριση των Θεσσαλονικέων στην πρωτότυπη ιδέα του Κωνσταντίνου ήταν θετική από τις πρώτες ημέρες κιόλας, με τον οδηγό του ταξί να εξηγεί πως το συναίσθημα της ευχαρίστησης των πελατών που τους ανεβαίνει η διάθεση και η ψυχολογία κατά τη διάρκεια της διαδρομής, είναι ασύγκριτο.

«Ο κόσμος που μπαίνει ενθουσιάζεται και πολλοί όταν τελειώνει η διαδρομή μου λένε ότι τους έφτιαξα τη διάθεση και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο», δήλωσε ο κ. Μπέκιος και αποκάλυψε πως celebrities της ελληνικής showbiz όπως η Ιωάννα Τούνη, ο Λευτέρης Πανταζής, ο γνωστός παραγωγός Ortiz, ο «τράπερ» Mad Clip και άλλοι, έχουν μπει στο κινητό club και έχουν ζήσει την ξεχωριστή διαδρομή που προσφέρει ο κ. Μπέκιος.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις