Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Κρατούμενος πήρε άδεια από τη φυλακή και έκανε νέα διάρρηξη

Θεσσαλονίκη: Κρατούμενος πήρε άδεια από τη φυλακή και έκανε νέα διάρρηξη

O κρατούμενος αποφάσισε να μην επιστρέψει στη φυλακή μετά την άδεια που πήρε και έδειξε στη Θεσσαλονίκη, ότι παραμένει αμετανόητος. Απόδειξη η διάρρηξη που διέπραξε…

Ο κρατούμενος στη Θεσσαλονίκη έδειξε πως ο εγκλεισμός σε φυλακή, δεν τον έβαλε στα μονοπάτια της νομιμότητας. Ο 35χρονος αφού παραβίασε την άδεια που του είχε δοθεί, ξεκίνησε να κάνει αυτά για τα οποία μπήκε σε κελί. Έβαλε στο στόχαστρο ένα παρκαρισμένο ταξί και μαζί με 18χρονο φίλο του, προχώρησαν στη διάρρηξη. Οι δυο τους εντοπίστηκαν τελικά από αστυνομικούς που είχαν ειδοποιηθεί όταν ο ιδιοκτήτης διαπίστωσε την κλοπή.

Ένας 35χρονος από την Γεωργία πήδε άδεια από τη φυλακή, αλλά έδειξε στη Θεσσαλονίκη ότι δεν έχει σωφρονιστεί.  Βράδυ Δευτέρας προς Τρίτη μαζί με έναν 18χρονο, ελληνικής καταγωγής, στην περιοχή της Πολίχνης, διέρρηξαν ταξί και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του χρηματικό ποσό, μια χρυσή αλυσίδα και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Στην κατοχή τους, κατά περίπτωση, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και αναδιπλούμενο μαχαίρι.

Οι αστυνομικοί όμως δεν έμειναν εκεί. Από την περαιτέρω έρευνα που έκαναν διαπιστώθηκε ότι ο 35χρονος είχε παραβιάσει άδεια κρατουμένου που είχε λάβει, χωρίς να επιστρέψει στο κατάστημα κράτησης ως όφειλε.

Πηγή: thestival.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις