Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Κραυγή αγωνίας και οργής από τη μητέρα του 23χρονου που παρασύρθηκε από μπουλντόζα σε κορονοπάρτι του ΑΠΘ

Θεσσαλονίκη: Κραυγή αγωνίας και οργής από τη μητέρα του 23χρονου που παρασύρθηκε από μπουλντόζα σε κορονοπάρτι του ΑΠΘ

Η μητέρα του 23χρόνου, ο οποίος παρασύρθηκε από μπουλντόζα σε ένα από τα πολλά κορονοπάρτι που διοργανώνονται στο ΑΠΘ, μιλά στο newsit.gr για την ήδη πολύ καλύτερη κατάσταση της υγείας του γιου
της, για τα αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο που στεναχωρούν την οικογένεια αλλά και για τις νομικές κινήσεις που αυτή θα ακολουθήσει.

«Ο γιος μου είναι καλύτερα. Και ψυχολογικά και σωματικά. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για το πόδι του» μας λέει η μητέρα του 23χρονου, ο οποίος για λίγο κινδύνεψε με ακρωτηριασμό εξ’ αιτίας του σοβαρότατου τραυματισμού του στο αριστερό του πόδι. Σύμφωνα με την μητέρα του 23χρονου, ο γιος της, την ερχόμενη Παρασκευή, σε δύο ημέρες δηλαδή από τώρα, θα πάρει και εξιτήριο από το «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Από εκεί και έπειτα θα αρχίσει ο μακρύς δρόμος της αποκατάστασης, η οποία όμως ξεκινάει από καλή βάση. «Έχουμε δρόμο μπροστά μας» λέει η μητέρα του 23χρονου και προσθέτει: « Το πρώτο που μάλλον θα χρειαστεί είναι μεταμόσχευση για τις δύο αρτηρίες που αφαιρέθηκαν, λόγω της εκτεταμένης κάκωσης. Υπάρχει ένας καλός γιατρός στην Θεσσαλονίκη που μπορεί να μας βοηθήσει».

Τα αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο

Η μητέρα του 23χρονου στέκεται ιδιαίτερα στα πολλά αρνητικά σχόλια που διαβάζει τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο, όταν και έγινε γνωστό το γεγονός της παράσυρσης του γιου της από μπουλντόζα. Η ίδια άλλωστε έχει  τονίσει αρκετά το κομμάτι των ευθυνών τόσο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, όσο και της αστυνομίας αλλά και των εργολάβων που άφησαν εκτεθειμένα τα μηχανήματα, μια συνολική προβληματική κατάσταση κατά την μητέρα του 23χρονου, με πολλά ερωτηματικά.

Όπως μας λέει η ίδια: «Διαβάσαμε πολύ κακά σχόλια στο διαδίκτυο και δεν είμαστε συνηθισμένοι σε αυτά ως οικογένεια. Με κατακρίνουν ότι βγήκα στις τηλεοράσεις να μιλήσω για ευθύνες και ότι ας μάζευα καλύτερα το σουρωμένο μου παιδί. Δεν μπορώ να τα διαβάζω. Θα έπρεπε να ντρέπονται, αυτό που μας συνέβη θα μπορούσε να έχει συμβεί στον καθένα».

Οι νομικές κινήσεις της οικογένειας

Όσο για το πως θα κινηθεί νομικά στο κομμάτι των ευθυνών γι αυτό που συνέβη στο γιο της στο κορονοπάρτι στο ΑΠΘ, η μητέρα του 23χρονου μας λέει: « το νομικό κομμάτι δεν θα το αφήσουμε, θα προχωρήσουμε πάση θυσία. Συζητάμε με τους δικηγόρους μας για το που θα στραφούμε, τόσο σε ποιους αλλά και για ποιες αμέλειες από πλευράς τους. Έχουμε μάλιστα τρεις δικηγόρους, όχι έναν. Προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι το παιδί μας αλλά
προχωράμε και με το κομμάτι της απόδοσης ευθυνών».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις