Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ξανά τα ίδια – Ασφαλτόστρωση μόνο όπου δεν υπήρχαν παρκαρισμένα αυτοκίνητα [pics]

Θεσσαλονίκη: Ξανά τα ίδια – Ασφαλτόστρωση μόνο όπου δεν υπήρχαν παρκαρισμένα αυτοκίνητα [pics]

Όπως φαίνεται γίνεται συνήθεια σε διάφορες περιοχές της χώρας. Στη Θεσσαλονίκη η ασφαλτόστρωση που βλέπετε προκαλεί γέλια στους περαστικούς…

Ημιτελής παρέμεινε η ασφαλτόστρωση στις οδούς Θεοτοκοπούλου και Ακροπόλεως στην Άνω Πόλη στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα η εικόνα του δρόμου να προκαλεί στην καλύτερη περίπτωση γέλιο στους περαστικούς.

Οι οδηγοί φαίνεται πως αγνόησαν τις ειδοποιήσεις της δημοτικής αρχής που τους καλούσε να μην σταθμεύσουν στις συγκεκριμένες οδούς την ημέρα των εργασιών, με συνέπεια η άσφαλτος να έχει συντηρηθεί μόνο στη μέση του δρόμου και όχι στη δεξιά και αριστερή πλευρά.

Σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, Θανάση Παππά, την ημέρα των εργασιών έγιναν προσπάθειες να βρεθούν οι οδηγοί ώστε να μετακινηθούν τα αυτοκίνητα, ωστόσο αυτό κατέστη αδύνατον.

Ο κ. Παππάς κατηγόρησε τους οδηγούς για «πλήρη αναισθησία» και συμπλήρωσε ότι το έργο θα ολοκληρωθεί. Μέχρι τότε βεβαίως, οι πολίτες θα έχουν ένα δρόμο που μοιάζει με σκακιέρα.

Όπως φαίνεται την ημέρα της ασφαλτόστρωσης κανείς δεν μπήκε στη διαδικασία να ειδοποιήσει την τροχαία και εκείνη να στείλει γερανούς.

Η επίμαχη ασφαλτόστρωση στη Θεσσαλονίκη

Πηγή: voria.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις