Τρίτη, 5 Μαρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ξεσπάει στην κάμερα ο πρώην σύζυγος της 33χρονης! “Τρομάζω με το πόσο αδίστακτη είναι” (Βίντεο)

Θεσσαλονίκη: Ξεσπάει στην κάμερα ο πρώην σύζυγος της 33χρονης! “Τρομάζω με το πόσο αδίστακτη είναι” (Βίντεο)

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις που ξεκίνησαν με την απαγωγή της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη. Για την 33χρονη που βρίσκεται ήδη στη φυλακή για την υπόθεση με θύμα τη μικρή Μαρκέλλα, μιλάει ο πρώην σύζυγός της…

O πρώην σύζυγος της 33χρονης που βρίσκεται στις φυλακές για την υπόθεση απαγωγής της 10χρονης Μαρκέλλας σπάει τη σιωπή του. Θεωρεί παντελώς αναληθή όσα ισχυρίζεται η 33χρονη και κυρίως ότι ο ίδιος την εξέδιδε. Όπως λέει στο Mega, θα καταθέσει εντός των ημερών μήνυση εναντίον της.

«Τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο εκδιδόμουν και έτσι έβγαζα χρήματα. Ο πρώην σύζυγός μου με προώθησε σε αυτή τη δουλειά. Μου έβρισκε πελάτες μέσω ίντερνετ και στη συνέχεια τα πάντα τα κανονίζαμε τηλεφωνικά ο σύζυγος μου τα κανόνισε και εγώ ακολουθούσα εντολές. Καθαρά για βιοπορισμό το έκανα. Ο σύζυγος μου δεν εργαζόταν γι’ αυτό με εξέδιδε» είχε πει η 33χρονη.

Ο πρώην σύζυγός της, που έχει αποκλειστικά την επιμέλεια της 7χρονης σήμερα κόρης του, δεν πίστευε στα αυτιά του, όταν άκουσε ότι τον παρουσιάζει ως προαγωγό της και περισσότερο όπως λέει, δεν άντεξε όταν διάβασε τους λόγους που την ανάγκασαν να αρπάξει το ανήλικο κορίτσι, προτάσσοντας ως κύρια αιτία την έλλειψη που ένιωθε για το ίδιο της το παιδί από το οποίο την απομάκρυνε ο πατέρας της.

«Τρομάζω με το πόσο αδίστακτη είναι» λέει χαρακτηριστικά στην κάμερα και συμπληρώνει πως «ενώ έχει πει ότι πήρε τη 10χρονη για να την προστατέψει, δεν κοιτάει το ίδιο της το παιδί σε τι μπελά και πρόβλημα μπορεί να το βάλει».

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του πρώην συζύγου της, εκείνος στα μέσα Φεβρουαρίου παίρνει την 7χρονη σήμερα κόρη του και φεύγουν για να ζήσουν σε πολύ της Βορείου Ελλάδος, κάτι που μαρτυρούν τα χαρτιά που έχει στα χέρια του από τους δικηγόρους. Ένα μήνα μετά και χωρίς να έχει προηγηθεί καμιά επικοινωνία η 33χρονη ζητά να δει τη μικρή, εν μέσω κορωνοϊού. Εκείνος, σύμφωνα με όσα είπε, της ξεκαθάρισε πως για να πάρει το παιδί «θα πάμε στην αστυνομία να δηλώσεις που θα μένει το παιδί και μου απάντησε ”όχι, όχι αστυνομία”».

Ακόμα, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, η μικρή του κόρη πηγαίνει σε παιδοψυχολόγο. Είναι η περίοδος που αρχίζει το παιδί να εκμυστηρεύεται στον μπαμπά τις συνθήκες που σοκάρουν. «Το έβαζε τιμωρία στα γόνατα, το κλείδωνε στο σαλόνι και όταν η μικρή άνοιγε την πόρτα και πήγαινε να πιει νερό ή να πάει τουαλέτα τη χτυπούσε στο χέρι» λέει χαρακτηριστικά.

Click4more: Η 33χρονη ρωτάει για την ανήλικη μαθήτρια μέσα από τη φυλακή – Πλούτισε “ξαφνικά” τους τελευταίους μήνες

Ακόμα τονίζεται ότι ένα μήνα πριν την αρπαγή της δεκάχρονης η κόρη της κατηγορουμένης είχε γενέθλια, όπως αποκαλύπτει ο πρώην σύζυγός της, η 33χρονη δεν έστειλε ούτε ένα μήνυμα για ευχές. Έχουν περάσει τρεις μήνες από τότε που είχε να την δει. Τρεις μήνες από τότε που έδωσε την επιμέλεια εξολοκλήρου στον πατέρα από μόνη της. «Με πήρε τηλέφωνο η πρώην πεθερά μου και μου είπε ότι η 33χρονη έχει φύγει και δεν την ενδιαφέρει ποιος θα μεγαλώσει το παιδί» είπε, ενθυμούμενος το πώς πήρε την επιμέλεια της 7χρονης.

«Όταν άκουσα αυτά που δήλωσε στην τηλεόραση, μου προκάλεσε γέλιο» λέει χαρακτηριστικά. Αναφορικά με τους λόγους που τον οδήγησαν στο να σπάσει τη σιωπή του και να μιλήσει στα ΜΜΕ εξήγησε πως έγινε επειδή η κατάθεση της 33χρονης έχει βασιστεί σε δύο στοιχεία που αφορούν τη δική του τη ζωή: Η έλλειψη που ένιωθε για το δικό της το παιδί που δεν της επέτρεπε να το δει ο πρώην σύζυγός της και σε όσα λέει η ίδια ότι εκείνος την εξανάγκαζε στον αγοραίο έρωτα, αφού ο ίδιος κρατούσε τα λεφτά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τετάρτη αναμένεται να κατατεθούν οι μηνύσεις του 40 χρόνου. Θέλει να ρίξει γρήγορα τίτλους τέλους στην προσπάθεια που κάνει η πρώην γυναίκα του ακόμα και τώρα που βρίσκεται στη φυλακή να ρημάξει εκτός από τη δική του ζωή και τη ζωή της μικρής του κόρης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις