Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ξυλοδαρμός νοσοκόμας και σεκιουριτά! Σκηνές απείρου κάλλους στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” [video]

Θεσσαλονίκη: Ξυλοδαρμός νοσοκόμας και σεκιουριτά! Σκηνές απείρου κάλλους στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” [video]

Ένα απίστευτο θέαμα αντίκρισαν όσοι βρίσκονταν στο τμήμα επειγόντων του νοσοκομείου, αφού μία γυναίκα συνοδός ασθενή, φέρεται να επιτέθηκε σε νοσηλεύτρια αλλά και υπάλληλο φύλαξης…

Θύμα ξυλοδαρμού από γυναίκα συνοδό ασθενούς, έπεσαν νοσηλεύτρια αλλά και υπάλληλος φύλαξης του νοσοκομείου “Παπαγεωργίου” στη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, κατά την εφημερία του Nοσοκομείου, μία γυναίκα που συνόδευε τη μητέρα της προκειμένου να εξεταστεί στο Πνευμονολογικό, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ), διαμαρτυρόμενη για την καθυστέρηση λογομάχησε με μία νοσηλεύτρια.

Το περιστατικό δεν έληξε όμως εκεί, αφού η συνοδός επιτέθηκε στη νοσηλεύτρια και άρχισε να την χτυπάει. Στη συνέχεια, επενέβη η υπάλληλος φύλαξης του νοσοκομείου, η οποία επίσης δέχθηκε επίθεση από την συνόδο του ασθενούς.

Από τη διεύθυνση του Νοσοκομείου κλήθηκε η αστυνομία και όλοι οι εμπλεκόμενοι οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα όπου επιβλήθηκαν εκατέρωθεν μηνύσεις. Ο Α. Μανωλίτσας, αυτόπτης μάρτυρας και γραμματέας των εργαζομένων του νσοκομείου, μίλησε στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1 για το περιστατικό…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις