Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για έργα του Μετρό στον σταθμό Βενιζέλου

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για έργα του Μετρό στον σταθμό Βενιζέλου

Για τέσσερις εβδομάδες, μέχρι περίπου τα μέσα Οκτωβρίου, θα διαρκέσουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στο πλαίσιο των εργασιών του Μετρό για την κατασκευή του Σταθμού Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη.

Με βάσει τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι οποίες ετέθησαν σε ισχύ σήμερα το πρωί, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο νότιο τμήμα της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, από τη συμβολή της με την Ερμού έως τη συμβολή της με την οδό Εγνατία. Η κυκλοφορία του νότιου κλάδου της Βενιζέλου θα αποκαθίσταται μέσω των οδών Ερμού και Αγίας Σοφίας.

Με ανακοίνωσή του, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, επισημαίνει ότι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα επιβαρύνουν πράγματι τη λειτουργία της πόλης για τέσσερις εβδομάδες και «για αυτή την εξέλιξη υπάρχουν υπεύθυνοι με ονοματεπώνυμο.

Είναι όλοι εκείνοι που πριν μια δεκαετία ανέκοψαν την πρόοδο των εργασιών, προκρίνοντας εξωτικές και ανεφάρμοστες λύσεις για τον συγκεκριμένο σταθμό. Αν δεν το είχαν κάνει, σήμερα το μετρό θα λειτουργούσε και οι Θεσσαλονικείς θα το χρησιμοποιούσαν».

Μάλιστα, ο κ.Ζέρβας κατονομάζει τον προκάτοχό του, επισημαίνοντας ότι «δυστυχώς, παρά τα χρόνια και τις αλλεπάλληλες διαψεύσεις των επιλογών τους, ο Γιάννης Μπουτάρης και οι συνεχιστές του εμμένουν να παρουσιάζουν το μαύρο – άσπρο και να βαφτίζουν πρόοδο καθετί που μπλοκάρει και καθυστερεί τα μεγάλα έργα».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις