Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακό χάος στην Περιφερειακή Οδό λόγω καραμπόλας και έργων!

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακό χάος στην Περιφερειακή Οδό λόγω καραμπόλας και έργων!

Τεράστιο μποτιλιάρισμα έχει προκληθεί από το πρωί στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς δυτικά, εξαιτίας καραμπόλας που σημειώθηκε στο ύψος της Νεάπολης, αλλά λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης στον αυτοκινητόδρομο…

Τεράστιο μποτιλιάρισμα έχει προκληθεί από το πρωί στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς δυτικά, εξαιτίας καραμπόλας που σημειώθηκε στο ύψος της Νεάπολης, αλλά λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης στον αυτοκινητόδρομο.

Στην καραμπόλα ενεπλάκησαν τέσσερα ΙΧ, τα οποία ακινητοποιήθηκαν και δυσχέραναν την κίνηση των οχημάτων. Δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός, παρά μόνον υλικές ζημίες.

Εξαιτίας και των εργασιών που πραγματοποιούνται στο ύψος του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, η ουρά των αυτοκινήτων φθάνει έως και το ύψος της Μαλακοπής. Για αρκετά χιλιόμετρα, τα οχήματα κινούνται σημειωτόν, ενώ προβλήματα εντοπίζονται, στο ίδιο ύψος, και στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Οι εργασίες συντήρησης που εκτελούνται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας θα συνεχιστούν μέχρι και την Παρασκευή.

Πηγή: voria.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις