Σάββατο, 27 Απρ.
24oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: «Λίγο να να αργούσε να έρθει, δεν θα ζούσαμε σήμερα» – Εφιάλτης για 55χρονο που εισέπνευσε μονοξείδιο του άνθρακα μέσα στο αρτοποιείο του

Θεσσαλονίκη: «Λίγο να να αργούσε να έρθει, δεν θα ζούσαμε σήμερα» – Εφιάλτης για 55χρονο που εισέπνευσε μονοξείδιο του άνθρακα μέσα στο αρτοποιείο του

Από θαύμα γλίτωσε 55χρονος ιδιοκτήτης αρτοποιείου στη Θεσσαλονίκη, που εισέπνευσε μονοξείδιο του άνθρακα μέσα στο κατάστημά του. Μαζί του βρισκόταν και ένας φίλος του και μεταφέρθηκαν και οι δύο στο νοσοκομείο.

Ο 55χρονος ιδιοκτήτης του αρτοποιείου στη Θεσσαλονίκη περιγράφει στο newsit.gr τις στιγμές που έζησε και συγκλονίζει:

«Βρίσκομαι ακόμη στο νοσοκομείο. Η εισπνοή του μονοξειδίου του άνθρακα μου δημιούργησε και ένα πρόβλημα στην καρδιά που ευτυχώς δεν είναι σοβαρό. Όλα έγιναν από έναν δικό μου λάθος χειρισμό. Έκλεισα κατά λάθος το κλαπέ από το φουγάρο που βγαίνουν τα καυσαέρια από τον φούρνο και έμειναν τα καυσαέρια μέσα στο κατάστημα. Δεν είχα καταλάβει τίποτα, καθώς το μονοξείδιο του άνθρακα είναι και άοσμο. Έτσι την έπαθα τη ζημιά.

Είχα βάλει μπροστά τον καυστήρα και μετά από μία ώρα άρχισα να ζαλίζομαι. Άλλα και πάλι σκέφτηκα ότι ίσως κουράστηκα, ίσως ανέβηκε η πίεση μου. Δεν μπορούσα να φανταστώ. Και από ένα σημείο και μετά χάθηκα. Μαζί μου ήταν και ένας φίλος μου που, πριν πάει στη δουλειά του, ήρθε να με δει και δυστυχώς την πλήρωσε και εκείνος.

Κάποια στιγμή ήρθε ο προμηθευτής των αλεύρων και είδε την πόρτα κλειδωμένη και δεν μπορούσε να μπει στο κατάστημα. Χτύπησε την πόρτα, φώναζε, κάποια στιγμή τον άκουσε ο φίλος μου. Σύρθηκε με όση δύναμη είχε και πήγε και του άνοιξε και μας βρήκε σε ημιλυπόθυμη κατάσταση.

Ήρθε το ΕΚΑΒ και μας μετέφερε στο νοσοκομείο μετά. Εγώ συνήλθα στο νοσοκομείο μετά. Λίγο ακόμα να αργούσε κάποιος να έρθει, μπορεί και να μη ζούσαμε σήμερα».

Ο 55χρονος νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, από όπου αναμένεται να πάρει εξιτήριο σύντομα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις