Κυριακή, 21 Απρ.
13oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Μασκαρεύτηκαν τροχονόμοι και σταμάτησαν την κυκλοφορία στην Τσιμισκή, επικό βίντεο

Θεσσαλονίκη: Μασκαρεύτηκαν τροχονόμοι και σταμάτησαν την κυκλοφορία στην Τσιμισκή, επικό βίντεο

Οι μασκαράδες στη Θεσσαλονίκη πήραν την κατάσταση στα χέρια τους, ως τροχονόμοι. Βγήκαν στην Τσιμισκή και σταμάτησαν την κυκλοφορία των αυτοκινήτων…

Μια παρέα νεαρών στη Θεσσαλονίκη γίνεται viral στο TikTok με τα όσα έκανε το βράδυ της Τσικνοπέμπτης. Όλοι ήταν ντυμένοι τροχονόμοι. Είδαν κάποια στιγμή τους πεζούς να περιμένουν να ανάψει πράσινο και τους βοήθησαν να διασχίσουν το δρόμο γρηγορότερα και με ασφάλεια. Οι νεαροί βγήκαν στο δρόμο και έκαναν σήμα στα αυτοκίνητα να σταματήσουν. Οι οδηγοί το έκαναν, οι πεζοί ξεκίνησαν και οι σκηνές στο βίντεο που ακολουθεί ξεκίνησαν γρήγορα το ταξίδι τους, στα social media.

Ένα επικό βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνει μασκαρεμένους τροχονόμους την Τσικσνομπέμπτη να κάνουν το δικό τους σόου στη Θεσσαλονίκη και να σταματούν για λίγο την κυκλοφορία στην Τσιμισκή.

Ειδικότερα, σε βίντεο που ανέβηκε στο ΤikTok παρέα νεαρών έκανε τους τροχονόμους. Επειδή περίμεναν αρκετοί πεζοί για να περάσουν τον δρόμο στη συμβολή της Τσιμισκή με την Πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη αποφάσισαν να αναλάβουν δράση και σταμάτησαν τα οχήματα για να περάσουν οι πεζοί.

@pantelisdimou1 Ελάτε να δείτε πως γίνεται στην Θεσσαλονίκη #καρναβαλι2023 #foryou #fyp #thessaloniki ♬ πρωτότυπος ήχος – Παντελής Δήμου

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις