Σάββατο, 24 Φεβ.
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Μάχη για την επιμέλεια της μικρής Μαρκέλλας που είχε πέσει θύμα απαγωγής

Θεσσαλονίκη: Μάχη για την επιμέλεια της μικρής Μαρκέλλας που είχε πέσει θύμα απαγωγής

Αναβιώνει ο εφιάλτης της μικρής Μαρκέλλας, με τη μητέρα της να περιμένει με αγωνία την απόφαση για την επιμέλεια του παιδιού της. Η 11χρονη σήμερα είχε πέσει θύμα απαγωγής στη Θεσσαλονίκη…

Τη δική της αγωνία ζει και πάλι η οικογένειας της μικρής Μαρκέλλας απο τη Θεσσαλονίκη, η υπόθεση αρπαγής της οποίας προκάλεσε σοκ το περασμένο καλοκαίρι. Σήμερα συζητήθηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης η υπόθεση της επιμέλειας της 11χρονης που παραμένει εδώ και 13 μήνες σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων.

Στο δικαστήριο κλήθηκαν να καταθέσουν τόσο η μητέρα της μικρής, όσο και ο αδελφός και η θεία της, οι οποίοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση του δικαστηρίου που θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα, ώστε όπως λένε να σφίξουν ξανά στην αγκαλία τους τη μικρή και να επιστρέψει στο σπίτι της και στην καθημερινότητα που είχε πριν την περιπέτεια.

Η οικογένεια ευελπιστεί η μέρα αυτή να μην αργήσει και η αγωνία τους και η προσμονή τους μεγαλώνει μέρα με την ημέρα. Μετά την αρπαγή της η 11χρονη Μαρκέλλα νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και με απόφαση εισαγγελέα μεταφέρθηκε σε δομή φιλοξενίας ανηλικων, όπως και ο 7χρονος σήμερα αδελφός της. Για την εκδίκαση της υπόθεσης επιμέλειας μίλησε στο newsit.gr και η δικηγόρος της οικογένειας Ανθούλα Ανάσογλου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις