Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Με 150.000 κόκκινα τριαντάφυλλα ελπίζουν να γίνει του Αγίου Βαλεντίνου στις 14 του μήνα

Θεσσαλονίκη: Με 150.000 κόκκινα τριαντάφυλλα ελπίζουν να γίνει του Αγίου Βαλεντίνου στις 14 του μήνα

H γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και η αγορά στη Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται, με την ελπίδα να πάρει ανάσα…

Με 150.000 κόκκινα τριαντάφυλλα θα γιορτάσει φέτος η Θεσσαλονίκη την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στις 14 Φεβρουαρίου ενώ σε πυρετώδεις ρυθμούς κινούνται τα ανθοπωλεία της πόλης εφοδιάζοντας τα καταστήματά τους με εμπόρευμα.

Λουλούδια, καρδιές, αρκουδάκια σχεδιασμένα από τριαντάφυλλα και Forever Roses έχουν τοποθετηθεί ήδη στις βιτρίνες των ανθοπωλείων με το κόκκινο χρώμα να κυριεύει σε κάθε προϊόν. Η κορύφωση των προετοιμασιών θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα που θα καταφθάσουν στα ανθοπωλεία τα χιλιάδες κόκκινα τριαντάφυλλα από την Ολλανδία.

«Οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει ώστε να δημιουργήσουμε μια εορταστική ατμόσφαιρα για τους πολίτες και έχουμε ήδη παραγγείλει τα κόκκινα τριαντάφυλλα από την Ολλανδία. Από τις 7 Φεβρουαρίου τα ανθοπωλεία θα έχουν εφοδιαστεί με όλο τους το εμπόρευμα ενώ δεν αναμένεται να υπάρξει καμία έλλειψη στα λουλούδια. Η Θεσσαλονίκη θα γιορτάσει τον έρωτα και την αγάπη με 150.000 χιλιάδες κόκκινα τριαντάφυλλα», τόνισε στο thesstoday.gr, o Μανώλης Σύλλης, ιδιοκτήτης ανθοπωλείου και μέλος της διοικητικής επιτροπής του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Πρώτο στις προτιμήσεις των καταναλωτών είναι το κόκκινο κομμένο τριαντάφυλλο, ο βασιλιάς της ημέρας των ερωτευμένων όπως χαρακτηρίζεται από τους ιδιοκτήτες των ανθοπωλείων. Ακόμη, αρκετά δημοφιλή είναι τα αρκουδάκια, σχεδιασμένα από υφασμάτινα τριαντάφυλλα σε δέκα διαφορετικές αποχρώσεις και τα Forever Roses, αποχυμωμένα τριαντάφυλλα επεξεργασμένα με ειδική μέθοδο τα οποία εμφανίζονται είτε σε γυάλες είτε σε κουτάκια. Πρόκειται για προϊόντα που αντέχουν στην πάροδο του χρόνο και παραμένουν αναλλοίωτα. Επιλογές υπάρχουν, ακόμη, και σε άλλα είδη λουλουδιών όπως οι κόκκινες ζέρμπερες, ορχιδέες, τουλίπες και ανεμώνες.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις