Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Με τραύματα παντού η 19χρονη που έπεσε σε φρεάτιο του ΑΠΘ

Θεσσαλονίκη: Με τραύματα παντού η 19χρονη που έπεσε σε φρεάτιο του ΑΠΘ

Η μητέρας της 19χρονης που έπεσε κατά τη διάρκεια ολονύχτιου κορονοπάρτι σε φρεάτιο της Φιλοσοφικής Σχολής στον υπαίθριο χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης μιλάει στο newsit.gr και αποκαλύπτει τις αγωνιώδεις προσπάθειες αναζήτησης της.

“Οι τοξικολογικές εξετάσεις του παιδιού δεν έχουν βγει ακόμα. Δεν έχω ιδέα αν είχε πιεί ή αν της είχε ρίξει κάποιος κάτι στο ποτό, αλλά μάλλον δεν υφίσταται η πιθανότητα να ήπιε γιατί εγώ μιλούσα τηλεφωνικά με το παιδί μου εκείνες τις ώρες και ήταν νηφάλια. Η φίλη της μου είπε πως από τη στιγμή που πήγαν στο πάρτι όλα έγιναν πολύ γρήγορα, οπότε εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να πρόλαβε να ήπιε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ” λέει η μητέρα της 19χρονης και συνεχίζοντας προσθέτει: “Το πρωί της Κυριακής εγώ είχα σηκωθεί να πάω στη δουλειά μου. Πήρα τηλέφωνο για να δω αν το παιδί μου γύρισε σπίτι, για να δω αν γύρισε από εκείνο το παράνομο το πάρτι που γινόταν εκεί μέσα. Φυσικά είναι σχεδόν 20 ετών, δεν μπορώ να την ελέγξω. Εμείς ζούμε εκτός Θεσσαλονίκης. Στην πόλη ήρθε με μια φίλη της που είναι φοιτήτρια. Την πήρα το πρωί τηλέφωνο και απάντησε ένα παλικάρι και άρχισε να μου λέει ότι το κορίτσι μου αναπνέει, ότι είναι καλά και ότι η πυροσβεστική την απεγκλωβίζει”.


Από την πτώση της στο φρεάτιο βάθους 7-8 μέτρων, η κοπέλα τραυματίστηκε σε πολλά σημεία του σώματος της. “Εγώ δεν ήξερα τίποτα, μου είπε ότι την έψαχναν όλη τη νύχτα και τη βρήκαν σε ένα φρεάτιο. Από εκεί λείπουν κάποια κάγκελα, δεν ξέρω αν έπεσε μόνη της, αν την έριξε κάποιος, θα ζητήσω ιατροδικαστική εξέταση. Ο γιατρός που μίλησα μου είπε πως η κόρη μου έχει ένα σπασμένο χέρι, έχει κάποια χτυπήματα στον πνεύμονα, έχει και δύο αιματώματα στο κεφάλι και πολλές θλάσεις στο κεφάλι που σημαίνει ότι είναι χτυπημένο σε πολλά σημεία. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται όταν πέφτεις και απλά σκας κάτω να έχεις χτυπήματα σε πάρα πολλά σημεία. Θα ζητήσω ιατροδικαστική εξέταση γιατί το μυαλό μου ήδη άρχισε να πηγαίνει στο ότι κάποιος μπορεί να της έχει κάνει κάτι. Θέλω να μιλήσω πρώτα με το παιδί μου και μετά να δω πώς θα κινηθώ και τι θα κάνω”.


Σύμφωνα με τη μητέρα της 19χρονης η κόρη της που συμμετείχε στο πάρτι που ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου, στην Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου έφυγε κάποια στιγμή από την παρέα της κι από εκείνη τη στιγμή και μετά αγνοούνταν.

“Ήταν στο πάρτι μπροστά από την Φιλοσοφική Σχολή. Κάποια στιγμή η κόρη μου είπε στη φίλη της ότι φεύγει για λίγο, είχε πάρει μαζί της και τον καπνό για να κάνει ένα τσιγάρο και είπε ότι θα επιστρέψει σε πέντε λεπτά. Όταν πέρασαν δέκα λεπτά, η φίλη της άρχισε να ανησυχεί και άρχισε να την ψάχνει. Κάλεσε την Ασφάλεια του ΑΠΘ, άρχισαν να ψάχνουν όλοι και κάποιος την βρήκε στο φρεάτιο. Δεν ξέρω ακριβώς μετά από πόση ώρα. Όταν ήταν στο πάρτι εγώ της μίλησα στο τηλέφωνο και την παρακαλούσα να φύγει από εκεί. Φοβόμουν. Μένω και μακριά, δεν ήμουν δίπλα να πάω εκεί να την μαζέψω”, λέει στο newsit.gr η μητέρα της 19χρονης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΙΔΗΣ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις