Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη – Μενεμένη: Βρέθηκε σκεπάρνι στο σπίτι του 41χρονου – Πιθανότατα με αυτό δολοφονήθηκε

Θεσσαλονίκη – Μενεμένη: Βρέθηκε σκεπάρνι στο σπίτι του 41χρονου – Πιθανότατα με αυτό δολοφονήθηκε

Νέα στοιχεία προκύπτουν για τη δολοφονία του 41χρονου Αρμένιου στην Μενεμένη Θεσσαλονίκης, με βασικό ύποπτο τον πατέρα του.

Σύμφωνα με το voria.gr, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι στην Μενεμένη Θεσσαλονίκης και το έψαξαν, βρήκαν ένα επιμελώς κρυμμένο ένα σκεπάρνι μήκους 38 εκατοστών το οποίο εικάζεται ότι είναι το όπλο του εγκλήματος, ενώ θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι το έκρυψε εκεί η μητέρα όταν αντίκρισε τον σύζυγο και τον γιο της στο πάτωμα και στη συνέχεια ειδοποίησε την Αστυνομία, γεγονός που προκαλεί ερωτήματα.

Ο 41χρονος Αρμένιος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι τους στην Μενεμένη, και βασικός ύποπτος για δολοφονία είναι ο πατέρας του. Το θύμα έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Πληροφορίες νωρίτερα ανέφεραν πως το τραύμα είναι από θλων όργανο, δηλαδή όχι αιχμηρό. Άρα το σκεπάρνι ταιριάζει σε αυτή την περιγραφή, αφού θα μπορούσε το θύμα να έχει χτυπηθεί με τη μη αιχμηρή μεριά του.

Όπως αναφέρουν γείτονες, συχνά τους άκουγαν να καυγαδίζουν άσχημα, ενώ δεν ήταν λίγες φορές που είχε κληθεί η αστυνομία.

Ο 41χρονος φέρεται να ήταν χρήστης ναρκωτικών και να ζητούσε διαρκώς λεφτά από τον πατέρα του.

Υπενθυμίζεται πως βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Τετάρτης, χτυπημένος στο κεφάλι. Ο πατέρας, που βρέθηκε δίπλα ημιλιπόθυμος.

Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

«Το έκανε ο σατανάς»

Μια γειτόνισσα ανέφερε πως «άκουσα τη μητέρα να ουρλιάζει, όταν αντίκρισε το παιδί της μέσα σε μια λίμνη αίματος και τον σύζυγό της σε άθλια κατάσταση».

Η τελευταία μάλιστα μίλησε με το γιο μια φορά που είχε σπάσει την πόρτα στο σπίτι του, και έλεγε «δεν το έκανα εγώ, αλλά ο σατανάς».

“Ο γιος φέρεται να είχε προβλήματα, ο πατέρας φαινόταν καλός άνθρωπος. Είχε έρθει και άλλες φορές η αστυνομία εδώ για καυγάδες μεταξύ τους” είπαν άλλοι ένοικοι της πολυκατοικίας.

Δείτε τι είπε στο grtimes.gr

Σύμφωνα με το grtimes.gr, λίγη ώρα αργότερα στην πολυκατοικία επί της Ομήρου 18 εμφανίστηκε η μητέρα. Με το που αντίκρισε της κάμερες και τους δημοσιογράφους έκανε μεταβολή και αποχώρησε.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Με πληροφορίες από: grtimes.gr, voria.gr.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις