Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Μετά τη ΔΕΘ η ασφαλτόστρωση της οδού Τσιμισκή – Τι αποφασίστηκε

Θεσσαλονίκη: Μετά τη ΔΕΘ η ασφαλτόστρωση της οδού Τσιμισκή – Τι αποφασίστηκε

Η ασφαλτόστρωση της οδού Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη επρόκειτο να ξεκινήσει εντός της ημέρας. Οι εργασίες όμως πηγαίνουν πιο πίσω…

Μετά τη λήξη της 87ης ΔΕΘ θα συνεχιστεί η ασφαλτόστρωση της οδού Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη. Στην απόφαση αυτή κατέληξαν τελικά ο Δήμος θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Τροχαία για τη μικρότερη δυνατή όχληση των πολιτών.

Σύμφωνα με τον δήμο θεσσαλονίκης θα ακολουθήσει επικαιροποιημένη ενημέρωση για τον ακριβή χρόνο εκτέλεσης των έργων, ωστόσο οι πρώτες σκέψεις είναι να γίνει η ασφαλτόστρωση νυχτερινές ώρες, πιθανότητα Κυριακή και Δευτέρα, ημέρες που είναι κλειστή η αγορά.

Οι εργασίες επρόκειτο να εκτελεστούν σήμερα Παρασκευή και αύριο, Σάββατο, κατά τις ώρες 21:00 μέχρι τις 06:00, στο τμήμα από το ύψος της οδού Κομνηνών και μέχρι την οδό Βενιζέλου.

Καθώς όμως αυτές τις δύο ημέρες αναμένεται αύξηση της κυκλοφορίας, κυρίως τις βραδινές ώρες, ο δήμος Θεσσαλονίκης αποφάσισε την αναβολή των εργασιών με γνώμονα να μην υπάρξει κυκλοφοριακή όχληση στο κέντρο της πόλης. Για τη σχετική αναβολή ενημερώθηκε η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις