Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Μήνυση από τους γονείς 15χρονης που κατέληξε από επιπλοκές στο «Παπαγεωργίου»

Θεσσαλονίκη: Μήνυση από τους γονείς 15χρονης που κατέληξε από επιπλοκές στο «Παπαγεωργίου»

Οι γονείς της 15χρονης που άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, στην Θεσσαλονίκη ψάχνουν ακόμα απαντήσεις για τον θάνατο της κόρης τους. Για τον λόγο αυτό, κατέθεσαν σήμερα (28.07.2022) μήνυση, προκειμένου να διερευνηθεί η «σωρεία ιατρικών λαθών» που έγιναν, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει στο ThessToday.gr, ο δικηγόρος, Νίκος Διαλυνάς.

Οι γονείς υποστηρίζου ότι ακόμη δεν τους έχει απαντήσει κανείς για ποιο λόγο έφυγε το παιδί τους από τη ζωή. Το κοριτσάκι, που έπασχε από ένα εκ γενετής νόσημα στο έντερο, παρουσίασε μία επιπλοκή, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης όπου δεν έγιναν, σύμφωνα με τη μητέρα του, οι κατάλληλες ιατρικές ενέργειες. 

Μητέρα της 15χρονης: «Θα φτάσω μέχρι τέλους»

Aπαντήσεις στον τραγικό θάνατο της κόρης της ψάχνει ακόμη η μητέρα της 15χρονης, η οποία μιλώντας με δάκρυα στα μάτια στο ThessToday.gr τόνισε ότι θα φτάσει μέχρι τέλους προκειμένου να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.

«Θέλω να τους κυνηγήσω και θα τους κυνηγήσω μέχρι τέλους. Το παιδί μου δεν επιστρέφει πίσω. Μπορεί να ματώσω ψυχικά αλλά πιο πολύ απ’ ότι ήδη έχω ματώσει με τον χαμό της κόρης μου δεν έχει. Πιο πολύ από τον πόνο αυτό δεν έχει. Η δικαίωση για μένα θα είναι να μην χειρουργήσουν ξανά οι γιατροί που ανέλαβαν το παιδί μου και να τιμωρηθούν. Αφορά παιδιά, δεν πρέπει να υπάρχει αμέλεια από την πλευρά των γιατρών», είπε.

Υπενθυμίζεται ότι το ιστορικό του παιδιού βρισκόταν στο νοσοκομείο Παπαγερωγίου, καθώς το 2006 είχε αντιμετωπίσει προβλήματα υγείας τα οποία και ξεπεράστηκαν μετά από 3,5 χρόνια περίπου. Είχε νοσηλευτεί στο ίδιο νοσοκομείο ενώ, είχε υποβληθεί σε τρία μεγάλα χειρουργεία και αρκετά μικρά.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις