Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Μόνο στην Ελλάδα – Το τέλος της ασφαλτόστρωσης έκρυβε εκπλήξεις [pics, vid]

Θεσσαλονίκη: Μόνο στην Ελλάδα – Το τέλος της ασφαλτόστρωσης έκρυβε εκπλήξεις [pics, vid]

Οι κάτοικοι της περιοχής χάρηκαν όταν ξεκίνησαν τα έργα, διότι ο δρόμος είχε να ασφαλτοστρωθεί εδώ και 30 χρόνια. Τα πράγματα όμως δεν ήταν τόσο απλά…

Όλα αυτά στη Θεσσαλονίκη. Εκεί όπου οι υπηρεσίες απέδειξαν για μία ακόμη φορά πόσο δύσκολο είναι να συνεννοηθούν. Στην οδό Μακεδονίας μετά τα έργα του μετρό μέχρι την συμβολή της με την Μπότσαρη, συνεργεία πραγματοποίησαν πριν από είκοσι μέρες εργασίες ασφαλτόστρωσης. Σύμφωνα με τους κατοίκους, ο δρόμος είχε να ασφαλτοστρωθεί εδώ και 30 χρόνια και το έργο είχε κριθεί επιβεβλημένο. Κι όμως μετά από δέκα μέρες συνεργείο του ΟΤΕ πέρασε από την περιοχή και ξήλωσε ένα κομμάτι στο αριστερό ρεύμα με σκοπό να περάσει οπτικές ίνες. Αποτέλεσμα όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο, που ανέβηκε στο facebook, είναι να αφήσουν ένα μεγάλο μπάλωμα ακυρώνοντας σχεδόν το έργο της ασφαλτόστρωσης.

Εξαγριωμένοι οι κάτοικοι για την ασυνεννοησία των υπηρεσιών καθώς οι εργασίες του ΟΤΕ θα μπορούσαν να γίνουν πριν από την ασφαλτόστρωση. Παράλληλα υπάρχει ένας φόβος ότι θα περάσει από την περιοχή και το Φυσικό Αέριο “αποτελειώνοντας” τον δρόμο.

Πηγή: thessnews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε