Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Μπούκαραν με πιστόλια σε κατάστημα αγοράς χρυσού και άρπαξαν 2.500 ευρώ

Θεσσαλονίκη: Μπούκαραν με πιστόλια σε κατάστημα αγοράς χρυσού και άρπαξαν 2.500 ευρώ

Μάχη σώμα με σώμα έδωσε ιδιοκτήτης καταστήματος αγοράς χρυσού στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, με τρεις αδίστακτους ληστές που τον απείλησαν με όπλο μέσα στο κατάστημα του. 

Ήταν λίγο πριν τις 20:00 όταν οι 3 άντρες εισέβαλαν με πιστόλια στο κατάστημα αγοράς χρυσού στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στην Καλαμαριά και απείλησαν με πιστόλια τον ιδιοκτήτη και κατάφεραν έτσι να αποσπάσουν το ποσό των 2.500 ευρώ.

Αρχικά ο ένας χτύπησε την πόρτα του καταστήματος προσποιούμενος τον πελάτη και όταν ο ιδιοκτήτης του άνοιξε, αυτός μπούκαρε μαζί με τους δύο συνεργούς του που αρχικά ήταν κρυμμένοι. Ακολούθησε μάχη του ιδιοκτήτη με τους οπλισμένους ληστές.

Ο ένας από τους ληστές είχε προτάξει το όπλο του και τότε ο ιδιοκτήτης όρμησε πάνω του για να τον αφοπλίσει και ακολούθησε πάλη, με τους δράστες να καταφέρνουν να τον ακινητοποιήσουν και να του αποσπάσουν τα χρήματα.  Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη οι δράστες μιλούσαν καλά ελληνικά, είχαν ένα πιστόλι ο καθένας και το μόνο που του ανέφεραν είναι: «φέρε τα λεφτά».

Πριν αποχωρήσουν άρπαξαν και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του ιδιοκτήτη, χωρίς να πάρουν μαζί τους το όχημα, και τράπηκαν σε φυγή, με την αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους. 

Άγγελος Λαμπίδης 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις