Δευτέρα, 6 Μαΐ
15oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Νέα στοιχεία για το οπαδικό επεισόδιο σε περίπτερο της ΔΕΘ – Δύο οι συλλήψεις

Θεσσαλονίκη: Νέα στοιχεία για το οπαδικό επεισόδιο σε περίπτερο της ΔΕΘ – Δύο οι συλλήψεις

Το επεισόδιο καταγράφηκε από κάμερα κινητού τηλεφώνου και βοήθησε την αστυνομία στη Θεσσαλονίκη να προχωρήσει σε συλλήψεις. Τι έγινε σε περίπτερο της ΔΕΘ

Δύο συλλήψεις έγιναν από την αστυνομία για το επεισόδιο που σημειώθηκε, χθες το απόγευμα, εντός των χώρων της 86ης ΔΕΘ, το οποίο φαίνεται πως είχε οπαδικά κίνητρα. Για ακόμα μια φορά, οπαδοί ομάδων στη Θεσσαλονίκη, βάζουν στο στόχαστρο άτομα που υποστηρίζουν άλλο σύλλογο και εξαπολύουν επίθεση, χωρίς να υπολογίζουν τις συνέπειες.

Όπως έγινε γνωστό, οι αστυνομικοί προσήγαγαν έξι άτομα, συλλαμβάνοντας ένα εξ αυτών, ενώ χειροπέδες πέρασαν και στο άτομο που τραυματίστηκε από το επεισόδιο καθώς είχε πάνω του ένα μαχαίρι. Πρόκειται για έναν 20χρονο με καταγωγή από την Αλβανία, και έναν 26χρονο Έλληνα. Ο δεύτερος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, ομάδα ατόμων διακρίνεται να επιτίθεται στον 26χρονο και έναν φίλο του με ξύλα και καθίσματα στην πύλη εμπορίου της Έκθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 26χρονος ήταν υπάλληλος στο περίπτερο του Άρη στη ΔΕΘ, ο φίλος του οπαδός του Ηρακλή ενώ τα άτομα που του επιτέθηκαν φέρεται να υποστηρίζουν την ομάδα του ΠΑΟΚ. Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τι ήταν αυτό που πυροδότησε την ένταση μεταξύ τους.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις